/2023/2/14011118174615.jpg
همزمان با ایام مبارک دهه فجر و در سفر مدیرعامل بانک صنعت و معدن به استان چهارمحال و بختیاری مطرح شد؛
تامین مالی 103 هزار میلیارد ریالی واحدهای تولیدی این استان/ حمایت این بانک از طرح های اشتغالزای استان
دکتر علی خورسندیان که به اتفاق هیأت همراه، همزمان با ایام مبارک دهه فجر امروز سه شنبه هجدهم بهمن ماه به استان چهارمحال و بختیاری سفر کرده است، از پرداخت103 هزار میلیارد و 391 میلیون ریال به طرح های صنعتی و معدنی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و اعلام داشت: این بانک از طرح های اشتغال زا در این استان حمایت می کند.
به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، وی در آیین افتتاح ساختمان جدید سرپرستی این بانک و در جمع استاندار، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان، معاون اقتصادی استاندار، رییس اتاق بازرگانی و رییس اتاق صنعت و معدن استان و جمعی از صنعتگران و معدنکاران استان که برای افتتاح ساختمان جدید سرپرستی این بانک حضور داشتند، ضمن تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر و ایام پیروزی انقلاب اسلامی که تجلی حماسه ماندگار یک ملت در راه آزادی و عدالتخواهی است، عنوان داشت: امیدوارم در تمامی عرصه ها مخصوصا عرصه های اقتصادی و توسعه ای کشور بتوانیم مایه سربلندی بوده و پشتیبان خوبی برای جهادگران عرصه اقتصادی و صنعتی کشور باشیم.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن اظهار داشت: در 10 ماهه نخست سال جاری بیش از 360 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بنگاه های تولیدی از سوی این بانک پرداخت شده که از این مبلغ 103 هزار میلیارد و 391 میلیون ریال آن به 53 طرح صنعتی و معدنی استان چهارمحال و بختیاری پرداخت شده است.
وی یادآور شد: به 3 طرح مورد پیگیری سفر ریاست جمهوری نیز 615 میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک صنعت و معدن پرداخت شده است.
دکتر خورسندیان پرداخت تسهیلات به طرح های دانش بنیان را از دستاوردهای این بانک برشمرد و بیان داشت: در 10 ماهه سال جاری 315 فقره تسهیلات به 121 شرکت دانش بنیان به مبلغ 29 هزار میلیارد و 655 میلیون پرداخت شده که سهم استان چهارمحال و بختیاری از این مبلغ 100 میلیارد ریال بوده است.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن از عملکرد بانک در مورد پرداخت تسهیلات از محل منابع بند الف تبصره 18 گفت: در مجموع از سال 97 تاکنون 94 هزار میلیارد و 252 میلیون ریال از محل محل منابع بند الف تبصره 18 به طرح های مختلف صنعتی کشور پرداخت شده که آمار تسهیلات از این منبع در سال 1400 در مورد استان چهارمحال و بختیاری یک هزار میلیارد و 20 میلیون ریال بوده است.
دکتر خورسندیان با اشاره به لزوم توجه به جذب منابع و تعامل با شرکت های بزرگ و خوش حساب در استان گفت: مانده سپرده های چهارگانه در 10 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 17 درصد رشد داشته که اگرچه رقم قابل توجهی است اما مطلوب نیست و انتظارات بیشتری به خصوص از شعب وجود دارد تا با افزایش درآمدهای کارمزدی و استفاده از خدمات مجازی و بانکداری دیجیتال این شاخص مهم عملکردی را ارتقا دهند.
این مدیر ارشد بانکی از اهمیت وصول مطالبات در ماه های پایانی سال سخن گفت و خاطر نشان کرد: افزایش وصول مطالبات ارزی به میزان 45 درصد و رشد 16 درصدی وصول مطالبات ریالی در ده ماهه امسال نشان از وجود اهتمام ویژه همکاران ما در این بخش دارد اما همه ما آگاهیم هر چه در این بخش تلاش کنیم باز هم کم است و با توجه به تخصص و عزمی که در همکاران خود سراغ داریم شکی وجود ندارد که می توانیم به درصدهای رشد بالاتری دست پیدا کنیم و منابع را به چرخه تسهیلات دهی بازگردانیم.
وی همچنین بار دیگر بر اولویت های تسهیلاتی این بانک توسعه ای_ تخصصی تاکید کرده و افزود: پرداخت تسهیلات به طرح های دانش بنیان، تکمیل طرح های نیمه تمام، تکمیل زنجیره ارزش، تامین سرمایه در گردش بنگاه های تولیدی با رعایت پیش شرط اهلیت و صلاحیت متقاضیان جزو اولویت ها و سیاست های اعتباری بانک صنعت و معدن است.
وی عنوان نمود: استان چهارمحال و بختیاری به لحاظ نزدیکی به صنایع فولادی برای طرح های تکمیل زنجیره ارزش این نوع صنایع دارای اولویت است و این امر می تواند در رونق اقتصادی استان بسیار مؤثر باشد.
غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در آیین افتتاح این ساختمان با تقدیر از بانک صنعت و معدن در تامین مالی واحدهای تولیدی استان اظهار داشت: سرمایه گذاری بانک در طرح های توسعه ای و اشتغال زا راهگشاست و این موضوع از اولویت های مهم استان است و سبب کاهش نرخ بیکاری و نرخ مهاجرت از این استان خواهد شد.
وی افزود: توسعه در این استان باید بر اساس آمایش سرزمین صورت بگیرد و با توجه به همجواری این استان با استان های صنعتی کشور تکمیل زنجیره ارزش و تولید می تواند کلید بسیاری از مشکلات و راهکار محرومیت زدایی استان باشد.
وی نقش مثبت و مؤثر بانک صنعت و معدن در ایجاد اشتغال در این استان را یادآور شد و گفت: این استان پتانسیل بسیار خوبی هم به لحاظ منابع طبیعی و هم نیروی کار دارد و مسؤلیت اجتماعی صنایع بزرگ استان می بایست توسعه و ایجاد اشتغال باشد که بتوانیم با مشارکت و پشتیبانی شبکه بانکی کشور از ظرفیت های استان برای توسعه و صنعتی کردن آن بهره ببریم.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در حوزه بانکداری در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی خدمات قابل توجهی به مردم ارائه شده است، افزود: بانک ها با پرداخت تسهیلات نقش مهمی در ایجاد اشتغال دارند و امید می رود با افزایش تسهیلات پرداختی به متقاضیان در استان بتوان مشاغل بیشتری ایجاد کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه توزیع عادلانه منابع در نقاط مختلف کشور را از راهبردهای دولت سیزدهم عنوان کرد و اظهار داشت: در پرتو این راهبرد، اعتبارات خوبی در سفر رییس جمهور به استان اختصاص یافته است.
حیدری همچنین به پیشرفت های کشور در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در طول چهار دهه اخیر با وجود جنگ تحمیلی و تنگناهای تحریم اقتصادی و بانکی، روند رشد و توسعه کشور شتاب خوبی داشته است و این مهم در حوزه های مختلف نمایان است.
وی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری در حوزه های زیرساختی، جاده، کشاورزی، صنعت، بهداشت و درمان، شهرسازی و ورزش شاهد توسعه و پیشرفت هستیم و خدمات قابل توجهی در دورترین نقاط استان ارائه شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بسیاری از پیشرفت هایی که در استان حاصل شده در پرتوی فعالیت های دانش بنیان بوده است که این موضوع هم بهره وری را افزایش داده و هم در انرژی صرفه جویی می کند.
دکتر خورسندیان همچنین در ادامه سفر خود به استان چهارمحال و بختیاری از شرکت های فولاد تاراز و ظریف مصور که با تسهیلات این بانک به بهره برداری رسیده اند بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند فعالیت و مشکلات آنان قرار گرفت و در خصوص نحوه حمایت و تامین مالی این طرح ها با آنان به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.
شرکت فولاد تاراز که از بانک صنعت و معدن تسهیلات دریافت نموده است به تولید ورق های گالوانیزه با ظرفیت اسمی 260 هزار تن در سال اشتغال دارد.
این شرکت در سال 1395 با حضور رییس جمهور وقت افتتاح و به بهره برداری رسیده است.
شرکت ظریف مصور نیز تولید کننده موکت و کفپوش است که فعالیت خود را از سال 1363 آغاز کرده و چندین فقره تسهیلات از این بانک دریافت داشته است.
گفتنی است، ساختمان جدید سرپرستی این بانک در زمینی به مساحت 520 متر مربع در 6 طبقه طی سه سال احداث شده و با افتتاح این ساختمان و حضور شرکت های ابرازی این بانک از جمله کارگزاری صنعت و معدن و لیزینگ، زنجیره خدمات بانک صنعت و معدن به مشتریان در این استان تکمیل می گردد.