پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 410907 تاریخ : 1397/08/14-12:57:50
,5,
تامین سوخت تمام نیروگاه ها برعهده شرکت مادر تخصصی است

تامین سوخت تمام نیروگاه ها برعهده شرکت مادر تخصصی است

پیشاهنگ، بر حائز اهمیت بودن سوخت نیروگاهی تاکید کرد و گفت: تامین سوخت تمام نیروگاه ها برعهده شرکت مادر تخصصی است لذا مسئله سوخت حائز اهمیت است.

به گزارش خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مهندس پیشاهنگ معاون راهبری تولید برق مادر تخصصی کشور گفت: در کشور هر نیروگاه متوسط باید تا 30 سال بعد از ساخت شرایط بهره برداری داشته باشد همچنین در کشور نیروگاه های 58 ساله نیز وجود دارد.

 وی افزود: بطور کلی نیروگاه های کشور به سه دسته دولتی، واگذار شده به خصوصی و احداث شده توسط بخش خصوصی وجود دارد.

پیشاهنگ درباره وظایف شرکت مادر تخصصی گفت: راه بری ، سرویس، برنامه ریزی تعمیرات و سوخت رسانی به نیروگاه ها از عمده وظایف این شرکت است.

 وی ادامه داد: در حال حاضر 91 نیروگاه حرارتی در کشور وجود دارد که 39 نیروگاه دولتی با 189 واحد ، 41 نیروگاه خصوصی با 215 واحد و 11 نیروگاه که بخش خصوصی آنرا احداث کرده است و برق این نیروگاه ها توسط شرکت مادر تخصصی بصورت تضمینی خریداری می شود.

پیشاهنگ خاطرنشان کرد: در مجموع 448 واحد در حال فعالیت ، که 180 واحد آن ساخت داخلی است که 80 درصد ظرفیت تولید کشور و همچنین 95 درصد تولید توسط مادر تخصصی انجام می شود.

 وی تصریح کرد: رتبه اول ظرفیت تولید در خاورمیانه و رتبه 14 در دنیا مربوط به شرکت مادر تخصصی است که تمام این موفقیت ها مرهون سرمایه های انسانی است که در صنعت برق وجود دارد که این خدمات فنی مهندسی به سایر کشورها نیز صادر می شود.

 

آمادگی برای تابستان

پیشاهنگ با تاکید بر آمادگی برا تابستان گفت: ما برای آمادگی برای تابستان از 15 شهریور سال قبل شروع می‌شود بطوریکه 448 واحد موجود در کشور با توجه به 8 پارامتر شامل: ساعت کارکرد، نیاز مصرف، سوخت ، قطعات یدکی، کارگاه های تعمیراتی ، گروه های تعمیراتی ، آمادگی نیروگاه، بازار برق و اقتصاد برق برای آنها برنامه ریزی میکنیم.

 وی ادامه داد: فرصت تعمیرات در سال 270 روز است که سالانه 5 هزار مگاوات به ظرفیت کشور اضافه می شود ، این درحالی است که زمان تعمیرات تغییری نخواهد کرد.

پیشاهنگ خاطرنشان کرد: در سال جاری برنامه ریزی برای 96 هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی صورت گرفته است که تاکنون 22هزار و 500 مگاوات تعمیر و به شبکه بازگشت است که این تعمیرات تا خرداد ماه سال آینده ادامه دارد تا نیروگاه ها برای تابستان آماده بهره برداری باشند.

تاکنون برای تامین سوخت نیروگاهی 95.5 درصد از  گاز ، 2.18 درصد گازوئیل و 2.33 درصد از مازوت استفاده شده است.

 

شاخص های مهم

وی افزود: برای آمادگی نیروگاه ها دیسپاچینگ کشور به صورت هفتگی 2 میلیون داده در اختیار این بخش قرار می گیرد که این داده ها در 74 گروه دسته بندی شده و فراوانی خرابی بر روی گروه های مختلف شناسایی و در برنامه ریزی تعمیرات توجه بیشتری روی آنها صورت می‌پذیرد.

پیشاهنگ تصریح کرد: هزینه تعمیرات سالانه کشور 2800 میلیارد تومان است. در حال حاضر 90 درصد قطعات نیروگاهی ساخت داخل است که در برخی از قطعات هایتک که ساخت خارج و توانایی ساخت آن را یک یا دو کشور داشته اند، ایران رتبه سوم در تولید این قطعات را داراست.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 197
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران