به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت , محمد صادق الحسینی با اشاره به اینکه جامعه امروز با لشکر عظیم بیکاران مواجه است، افزود: طبق قاعده سالانه باید 600 هزار نفر وارد بازار کار و شاغل شوند که متاسفانه در این بازه زمانی چنین اتفاقی در مملکت نیفتاد و بیکاری روی بیکاری انباشته شد.
وی اظهارداشت: امکان اشتغال در این دوران به واسطه رشد پائین اقتصادی، صنعت زدایی و مسائلی از این دست برای افراد جویای کار فراهم نشد و متاسفانه بحران بیکاری امروز گریبانگیر اقتصاد شده است.
کارشناس اقتصادی با بیان اینکه بحران بیکاری در کشور به ویژه برای جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی بسیار جدی است، گفت: رفع این مشکل به راحتی امکان پذیر نیست، چون هیچ گونه تناسبی بین عرضه نیروی کار و تقاضا در جامعه وجود ندارد.
وی در ادامه افزود: سالانه یک میلیون و 300 هزار نفر وارد بازار کار میشوند در حالیکه توان تولید اشتغال در اقتصاد کشور تاکنون بیشتر از 700 هزار شغل در سال نبوده است.
الحسینی با تاکید بر اینکه راهکار علمی برای خروج از بحران بیکاری در مملکت وجود ندارد، چون ظرفیت اقتصاد ایران یک ظرفیت محدودی است، اظهار داشت: برای ایجاد یک میلیون و 300 هزار شغل در جامعه به رشد اقتصادی 13 درصد نیاز است.
وی با اشاره به این جمله که هریک درصد رشد اقتصادی 100 هزار شغل در جامعه ایجاد میکند، گفت:با اوضاع و احوال فعلی اقتصاد امکان رفع مشکل بیکاری در جامعه وجود ندارد منتها میتوان این بحران را مدیریت کرد.
این کارشناس اقتصادی با عنوان این مطلب که شدت ورود بانوان به بازار کار بیشتر از آقایان است، افزود: در حال حاضر از مجموع متقاضیان بازار کار کشور بیش از 50 درصد را بانوان تشکیل میدهند.
وی در ادامه با اشاره به این جمله که عدم ایجاد اشتغال متناسب با نیروی ورودی به بازار کار از 10 سال گذشته منجر به انباشت نیروی بیکار در کشور شده است، اظهار داشت: اقتصاد مملکت امروز علاوه بر نیروهای جدیدالورود متقاضی شغل همواره با حجم نیروی بیکار از سالهای گذشته مواجه است.