پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 176623 تاریخ : 1394/09/29-03:56:19
,17,10025,10026,
بیمه رقیب بانک نیست

معاون اداری و مالی بیمه کارآفرین:

بیمه رقیب بانک نیست

اگر تولید رشد کند، بیمه ها هم رشد می کنند

رافع معاون اداری و مالی شرکت بیمه کارآفرین در تحلیل کاهش احتمالی نرخ سود بانکی بر بازار معتقد است با این اتفاق بخشی از منابع شرکت‌ها که در نزد بانک‌ها بوده و سود بالاتری می‌دادند، تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از(ایستانیوز)،مجید رافع معاون اداری و مالی شرکت بیمه کارآفرین درباره تاثیر کاهش احتمالی نرخ سود بانکی در بیمه‌های زندگی و سرمایه گذاری اظهار داشت: طبعا با این اتفاق بخشی از منابع شرکت‌ها که در نزد بانک‌ها بوده و سود بالاتری می‌دادند، تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

وی افزود: البته دولت می‌تواند دو سناریو را درباره نرخ سود داشته باشد یکی اینکه نرخ سود سپرده‌های دیداری را کاهش دهد؛ سپرده‌های دیداری مربوط به خود بانک هاست و در رابطه بانک مرکزی و بانک‌ها تعریف می‌شود و دیگری نرخ بهره بانکی را کاهش دهد که مربوط به رابطه بانک با مشتریانش است.
این فعال صنعت بیمه تصریح کرد: با کاهش نرخ سود بانکی میزان تاثیر آن بر پورتفو (سبد سهام) به وضعیت اقتصادی آینده جامعه بستگی دارد؛ اگر این وضعیت دارای ثبات باشد تاثیری بر بیمه نخواهد گذاشت. اما اگر بی‌ثبات باشد قطعا تاثیر خواهد داشت برای اینکه مردم به دنبال ابزارهایی هستند تا سود بیشتری کسب کنند.
 
معاون اداری و مالی شرکت بیمه کارآفرین با اشاره به شرایط کنونی حاکم بر بازار گفت: اگر شرایط کنونی را در نظر بگیریم که در رکود قرار داریم و مردم مشکل دارند، بیمه هم مشکل خواهد داشت. برای اینکه مردم نمی‌توانند سپرده‌ای برای سرمایه‌گذاری فراهم کنند در حالی که در شرایط رونق، مردم درآمدی دارند که می‌توانند به سپرده‌گذاری اختصاص دهند.
 
وی با تاکید بر اینکه دولت با بسته اقتصادی خروج از رکود می‌خواهد در اقتصاد رونق ایجاد شود، اظهار داشت: سیاست جدید موجب کاهش نرخ سود بانکی و در نتیجه افزایش وام خواهد شد تا در تولید، رونق ایجاد شود؛ البته این به شرطی است که وام داده شده توسط بانک‌ها به سمت تولید برود ولی اگر به سمت مسکن، بورس و سکه برود قطعا رکود تشدید خواهد شد.
 
رافع درباره تاثیر رونق اقتصادی بر صنعت بیمه تصریح کرد: در شرایط مدنظر دولت که منابع نشات گرفته از بانک‌ها به سمت تولید هدایت می‌شود، تولید رونق می‌گیرد و در اینجا بیمه هم موازی با تولید رشد می‌کند برای اینکه مردم درآمدی بیشتری دارند و سهم بیمه‌های اشخاص بیشتر می‌شود.
 
به گزارش آیین ،وی در پاسخ به این پرسش که آیا با کاهش احتمالی نرخ شود بانکی بیمه‌ها به رقیبی برای بانک‌ها تبدیل خواهند شد، گفت: بیمه رقیب بانک‌ها نخواهد شد و از طرف دیگر بخشی از منابع نشات گرفته از بیمه‌های زندگی به خود بانک‌ها سپرده می‌شود و در نتیجه شرایط جدید تاثیر آنچنانی نخواهد داشت.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران