به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ بیمه شدگان در هنگام مراجعه به مراکز درمانی ملکی این سازمان نیازی به ارائه دفترچه درمانی ندارند و با ارائه کدملی خدمات موردنیاز را دریافت می کنند.
نسخه الکترونیک در تمامی مراکز بستری و سرپایی تأمین اجتماعی تولید می شود و بعد از مراجعه بیمار به مراکز درمانی تأمین اجتماعی و تأیید استحقاق درمان بقیه مراحل به صورت الکترونیک انجام می شود.
با اجرای برنامه حذف دفترچه در مراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی بیش از 36 میلیون نسخه الکترونیک تولید شده است .
در سازمان تأمین اجتماعی از سال جاری حرکت جدیدی برای توسعه برنامه نسخه الکترونیک به مراکز درمانی طرف قرارداد آغاز شده و مراکز درمانی طرف قرار داد در استانهای یزد، اصفهان، گیلان و مازندران به سامانه نسخه الکترونیک متصل شده اند.
این برنامه از سال گذشته در یزد به صورت پایلوت آغاز شده و 309 پزشک وارد سامانه شده اند که تقریبا 50 درصد پزشکان این شهر را شامل می شوند و در ماه های اخیر 127 هزار نسخه به صورت الکترونیک تولید شده است. استانهای گیلان، مازندران و اصفهان نیز اخیرا به سامانه نسخه الکترونیک متصل شده اند و برای توسعه این برنامه تلاش گسترده ای در سازمان تأمین اجتماعی صورت می گیرد.
برنامه نسخه الکترونیک گامی اساسی در استقرار دولت الکترونیک در حوزه سلامت است و فواید بسیاری دارد که با نهایی شدن مراحل تحقیقاتی نتایج بیشتری نیز آشکار می شود.
تولید نسخه الکترونیک اولین گام در ایجاد پرونده الکترونیک است و پس از فراهم شدن امکان تولید نسخه الکترونیک، اطلاعات بیماران ذخیره و به راحتی در دسترس پزشک معالج و سایر پزشکانی که در آینده خدماتی را به بیمار ارائه می دهند، قرار می گیرد.