پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 9613 تاریخ : 1392/06/10-10:34:37
,1,2,
بیانیه بانک انصار  به مناسبت روزبانکداری اسلامی

بیانیه بانک انصار به مناسبت روزبانکداری اسلامی

اسلام دین معنویت است و همه احکام سلبی و ثبوتی اش مبتنی بر تعالی انسان تا نیل به ج خلیفه اللهی می باشد.

پ در جامعه اسلامی، نگاه به اقتصاد و اموربازرگانی فرامادی است و انسان در این جامعه باید تا آن اندازه و حدود بکوشد که با رشد ظرفیت های خداگونگی اش به حداعلای شکوفایی معنوی نایل شود. اقتصاد اسلامی از این منظر، کاروکوشش مقدس در راستای تحقق زندگی با حاکمیت ارزش های الهی است. بنابراین، بانکداری اسلامی به عنوان شاخه ای از شجره طیبه اقتصاداسلامی است که باید میوه های پاک به بارآورد  تا از ارتزاق آن پاکیزگی جسم و جان تضمین شود.

 

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک انصار,بانکداری اسلامی نظام مالی ای است که بایستی مبنا و شالوده اش را احکام معاملاتی و اقتصادی اسلام تشکیل  دهند، فعالیت هایش مطابق باقوانین وشریعت اسلامی سامان گیرد و وﺟﻮه ﺳﭙﺮده ﮔﺬاران ﻃﺒﻖ ﻣﻮازﯾﻦ ﺷﺮﻋﻰ وﺣﻘﻮﻗﻰ ودر ﻗﺎﻟﺐ ﻋﻘﻮد ﻣﻌﯿﻦ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬارى ﺷﻮﻧﺪ. در این رویکرد مالی، خدمات بایدآن گونه سامان یابند که همه فعالیت ها به تقویت زیرساخت های اقتصادی تولیدی میل کنند و قسط، عدالت، انصاف و توسعه متوازن فردی و اجتماعی به دستاوردهای پربرکت آن تبدیل شوند.

این ﺑﺎﻧﮑﺪارى ﺑﺮﻣﺒﻨﺎى اﺻﻞ تقبل ریسک شراکت درصورت رخداد زیان یا سود درهمه معاملات حتمی والزامی نیست و ﻣﺸﺨﺺ ﺑﻮدن ﻣﺴﯿﺮ تولید و ﻣﺼﺮف ﻣﻨﺎﺑﻊ و ﻧﻈﺎرت ﺑﺮﻋﻤﻠﯿﺎت مشروع ﺷﮑﻞ می گیرد و ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺮ سرمایه گذاری در ﺑﺨﺶ ﻫﺎیی از اﻗﺘﺼﺎد ﺗﺄﮐﯿﺪ ﻣﻰ ﮐﻨﺪ که نیازهای بدیهی ومشروع انسانی را تأمین می کنند و او را از تجمل گرایی، کنز، اسراف، اتراف و زیاده خواهی که به نابودی سرشت عدالتخواهی و خداجویی انسان می انجامند، برحذر دارد.

یکی دیگر از ﻣﺒﻨﺎهاى کلیدی این ﺑﺎﻧﮑﺪارى، پرهیز از پیامدهای ویرانگر رباخواری به عنوان محاربه با خداست که چرخ تولید را ازکارمی اندازد و ریسک پذیری کارآفرینان را کاهش می دهد و فعالیت های اقتصادی را به سوی واردات کالاها و خدمات غیرضروری و تجملی و سودهای مبتنی بر رانت سوق می دهد. درواقع تحریم رباخواری یکی از کلیدی ترین خصیصه های تولیدگرایی در اقتصاد است که روح تولید را درفرایندهای معاملاتی و فایننس تقویت می کند و واسطه گری غیرمنصفانه را به عنوان آفت تولید، نابود می کند.

باوجود همه این مزیت ها، پس از انقلاب اسلامی، دستیابی به بانکداری اسلامی به یک آرمان بدل گردید، اما بر اثرچالش های بسیار در عرصه های گوناگون، به طورکامل محقق نشد. اکنون برهیچ کس پوشیده نیست که تحقق کامل این بانکداری جز از طریق برنامه های جامع و نهادسازی های حقوقی، فقهی و اجرایی و همکاری و همدلی

ژرف و گسترده همه فعالان و موسسات مالی میسرنیست. اما از آن جاکه انقلاب اسلامی ما را به تأسیس بنای رفیع جامعه اسلامی باهمه خصیصه های الهی اش فراخوانده است ضعف در تعقیب کامل این هدف مقدس بیش از این جایز نیست و بانک انصار به عنوان بانک پایبند به مبانی ارزشی، آمادگی خود را برای هرگونه اقدامی که بانکداری درحال تحول کنونی را به سمت بانکداری اسلامی تمام عیار سوق دهد و موجبات شکوفایی و بالندگی اقتصادی را در چارچوب اقتصاد مقاومتی و تحقق حماسه اقتصادی فراهم آورد، اعلام می دارد. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 189
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران