پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 516434 تاریخ : 1399/04/31-17:57:23
,15,
بی اعتنایی اپراتورها به اخطارها و ضرب الاجل ها تا کجا ادامه دارد؟

بی اعتنایی اپراتورها به اخطارها و ضرب الاجل ها تا کجا ادامه دارد؟

سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان روز گذشته از اپراتورها خواست ظرف 24 ساعت نحوه فروش به لحاظ شکلی و قیمت بسته های اینترنت را به روال قبل برگردانند؛ اما این اپراتورها تاکنون هیچ توجهی به اخطارها نکرده اند.

به گزارش بانک و صنعت، تابلوی روزشمار حذف بسته های پرکاربرد اینترنت از 17 روز گذشت و هنوز از بازگشت بسته ها خبری نیست. «اپراتورهایی یک بام هستند و دو هوا»؛ روزهای اول شیوع کرونا همراهی شان دیدنی بود اما در موج دوم کرونا، با حذف بسته های اینترنت قرنطینه را کمی سخت کردند. اینترنتی که اکنون به زیرساخت حیاتی زندگی مردم بدل شده است.

زمانی که کرونا در کشور شیوع پیدا کرد، عزم ملی برای مقابله با این بیماری شکل گرفت. هر کسب و کار و سازمانی در راستای مسئولیت اجتماعی خود هر آنچه داشت را به میدان آورد تا شاید بتواند ذره ای زندگی در این شرایط را ساده کند. دورکاری و آموزش مجازی از آن دست اقداماتی بود که از همان روزهای اول در دستور کار قرار گرفت و همراه اول و ایرانسل به عنوان دو اپراتور اول کشور برای تشویق مردم به ماندن در قرنطینه اقدامات خوبی انجام دادند.

همراه اول تماس60 هزار بهورز (کادر درمان) را رایگان کرد، تعرفه رایگان برای ترافیک سامانه های آموزش مجازی دانشگاه ها در نظر گرفت و 30 میلیارد ریال در ساخت بیمارستان سیار مشارکت کرد.

ایرانسل دورکاری وزارت بهداشت را بر شبکه امن خود قرار داد، 20 گیگابایت اینترنت به معلمان هدیه کرد، محتوای تلویزیون اینترنتی لنز رایگان شد و 100 گیگابایت اینترنت ثابت رایگان برای مشترکان خود در نظر گرفت.

اردیبهشت و خرداد شرایط شیوع کرونا کمی در ایران و جهان کنترل شد. آمار فوتی ها در روز به کمتر از 50 نفر رسید و به همین واسه ادارات مانند قبل از شیوع این بیماری و با رعایت پروتکل ها، آغاز به کار کردند. اما چند هفته بیشتر طول نکشید که آمار فوتی های کرونا نه تنها به حالت قبل بازنگشت، بلکه سیر صعودی را طی کرد.

دقیقا از همان زمان بود که دو اپراتور بزرگ کشور که در روزهای پاندومی کرونا به شدت همراه مردم بودند، تصمیم گرفتند بسته های پرکاربردی که وجود داشت را از روی اپلیکیشن های خود حذف کنند، هر چند برخی از آن ها هنوز در سایت قابل خریداری هستند اما اکثر مشترکان این دو اپراتور از این ماجرا خبر ندارند.

از روز 14 تیرماه امسال که خرید بسته های اینترنت با مشکل رو به رو شد، وزیر ارتباطات، دفتر ریاست جمهوری، سازمان تنظیم مقررات، نمایندگان مجلس و البته مشترکان اپراتورها نسبت به این مساله انتقاد کردند، اما اپراتورها نه تنها جوابیه ای برای این کار نداشتند، بلکه به هیچ کدام از اخطارها و ضرب الاجل ها توجه نکردند.

فرصت 24 ساعته سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده، امروز به پایان رسید. فرصت پرداخت جریمه دو میلیاردی هر کدام از اپراتورها به رگولاتوری نیز فردا به پایان می رسد. باید منتظر بود و دید روال قانونی بعدی برای برخورد با تغییری که در بسته های اینترنت اپراتورها به وجود آمده است به کجا خواهد رسید.

روال رسیدگی به این تخلف با تمام انتقادهایی که متوجه آن است، با بی اعتنایی و عدم پاسخگویی اپراتورها همراه شده است. به همین دلیل این سوال پیش می آید که آیا زور دولتی ها به اپراتورها می چربد یا باید برای همیشه با بسته های مقرون به صرفه اینترنت خداحافظی کرد؟



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 193
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران