مقدمات اجرایی این نیروگاه از سال 1401 آغاز گردید و در دوره احداث آن، به طور میانگین روزانه 100 نفر مشغول به کار بودند و طی دوره بهره برداری برای حداقل 15 نفر نیروی کار در محل نیروگاه، اشتغال زایی شده است. تولید سالیانه این نیروگاه بیش از 21.23 میلیون کیلووات ساعت خواهد بود که در فصل پیک مصرف برق، کمک شایانی به شبکه برق استان هرمزگان خواهد شد.
بانک آینده به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان و با پرداخت تسهیلات موردنیاز در کوتاه ترین زمان ممکن، طی تعامل و مشارکت در طرح شرکت تعمیرگستر آنامیس، ضمن توسعه و تقویت توان تولید نیروی الکتریسته در کشور، با بهره گیری از انرژی تجدیدپذیر نور خورشید در کاهش آلودگی زیست محیطی ناشی از سوخت های فسیلی و توسعه رشد اقتصادی، نقش مؤثری را ایفا کرده است. مواردی هم چون: کاهش آلودگی هوا، مبارزه با گرمایش جهانی، کاهش نگرانی ناشی از کمبود منابع و بهبود سلامت جهانی، تنها برخی از فواید و تأثیرات مثبت استفاده از انرژی خورشیدی بر سلامتی و محیط زیست است.
بر همین اساس، با بهره برداری از این نیروگاه، سالانه از انتشار 17.825 تن آلاینده های زیست محیطی جلوگیری شده و باعث صرفه جویی 5.683 مترمکعب آب در فرآیند تولید برق می شود. با بهره برداری از این نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 13 مگاوات، سهم استان هرمزگان نیز به بیش از 35 مگاوات رسیده است.
گفتنی است؛ بانک آینده همواره تلاش داشته است تا در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود در طرح های توسعه ملی، مرتبط با حوزه های علمی و دانش بنیان نقش مؤثری ایفا نماید.