وی افزود: بر اساس بررسی های دقیق کارشناسی انجام شده، برنامه ها و راه کارهای مدون، منظم و منسجمی در قالب برنامه اصلاح ساختار و بازسازی بانک تدوین گردیده که اکنون در حال اجرا می باشد به نحویکه در طی ماه های گذشته بانک از نظر شاخص های عملکردی اعم از افزایش درآمدهای بانک به ویژه درآمدهای غیر مشاع، اصلاح ترکیب منابع بانک و افزایش قابل ملاحظه منابع ارزان قیمت، فروش املاک مازاد برای بهبود جریان نقدینگی و تبدیل دارایی های راکد و منجمد به جریان نقد، ارزیابی دارایی های بانک توسط کانون کارشناسان قوه قضائیه که بخشی از نتایج آن در کدال نیز افشا شده است پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است. گزارش ارزیابی سایر دارایی ها به محض وصول در سامانه کدال بار گذاری خواهد شد.
مرادی گفت: خوشبختانه به پشتوانه دارایی های با ارزشی که متعلق به بانک آینده است، بانک از استحکام مالی بالایی برخوردار می باشد که در صورت تکمیل فرآیند تجدید ارزیابی دارایی ها و افزایش سرمایه از این محل که در حال اجراست حقوق مالکانه بانک به نحو مطلوبی بهبود خواهد یافت.
وی افزود: بر اساس آخرین ارزیابی کارشناسی، دارایی های بانک از فزونی قابل توجهی نسبت به بدهی آن به میزان بیش از 1500 هزار میلیارد ریال برخوردار است.
وی با اطمینان دادن به مشتریان ارزشمند بانک آینده افزود: پتانسیل مورد نیاز برای اصلاح ساختار و رفع ناترازی ها با توجه به داریی های ارزشمند در اختیار بانک با کمترین هزینه ممکن برای نظام بانکی و در مجموع برای اقتصاد کشور امکان پذیر است که با توان و همدلی در بانک آغاز شده است.
رئیس هیئت مدیره بانک اظهار داشت: در سایه همراهی نهادهای ناظر و سایر دستگاه ها و با استفاده از پتانسیل های موجود طی یک برنامه زمانی مشخص، استانداردها و نسبت های احتیاطی و نظارتی بانک را افزایش خواهد داد واین نوید را می دهد که بانک آینده در استمرار اقدامات انضباطی و ثبات بخش کنونی تحت نظارت بانک مرکزی ج.ا.ایران علاوه بر خروج از زیان با انضباط بخشی کامل به کلیه اقدامات، رعایت قوانین و مقررات را سرلوحه خود قرار داده است که بتواند به بهترین نحو ممکن در خدمت به اقتصاد کشور، مشتریان بانک و ملت شریف ایران ایفای نقش نماید.