به گزارش بانک و صنعت به نقل ازروابط عمومی و امور بین الملل پژوهشکده بیمه، بیست و نهمین همایش ملی و دهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه با موضوع «توسعه دانش بنیان صنعت بیمه» 13 آذرماه 1401 برگزار می گردد. کارگاه های پسارویداد این همایش نیز از 14 تا 16 آذرماه در قالب 6 کارگاه آموزشی 3.5 ساعته به صورت حضوری در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار خواهد شد.
در 14 آذر ماه و اولین روز از برگزاری کارگاه های پسارویداد همایش بیمه و توسعه، کارگاه آموزشیِ «شیوه عملی اجرایی سازی تکافل» توسط دکتر محمد زبیر مقال رئیس مرکز بانکداری و اقتصاد اسلامی امارات متحده عربی و رئیس شورای پژوهشی حلال لاهور پاکستان از ساعت 8:00 تا 11:30 و کارگاره آموزشی با موضوع «آیا باید برای تکافل مقررات مجزا تنظیم نمود؟» توسط محمد رفیق خان مشاور شرکت آلیانز شعبه مالزی، مشاور سابق شرکت اتکایی پاسیفیل لایف و مدیرعامل سابق شرکت مونیخ ری شعبه مالزی، از ساعت 13:30 تا 17:00 برگزار خواهد شد.
در روز سه شنبه 15 آذر ماه، کارگاه آموزشی با موضوع «سازوکار تکافل و تامین مالی جمعی در صنعت بیمه» توسط دکتر فوزیه مبارک دارای درجه دکترای امور مالی از موسسه علم و فناوری ذوالفقار علی بوتو اسلام آباد و دانشیار دانشکده علوم مدیریتی دانشگاه ملی زبان های مدرن اسلام آباد از ساعت 8:00 تا 11:30 برگزار می گردد. همچنین کارگاه آموزشیِ «تقویت مدیریت تکافل» توسط دکتر قاضی مرتضی علی حقوقدان و معاون موسسه بیمه چارتر لندن، مدیر کل موسسه توسعه حرفه ای بنگلادش و مدیر کل شرکت بیمه زندگی اسلامی، از ساعت 13:30 تا 17:00 ارائه می شود.
صبح روز چهارشنبه 16 آذر از ساعت 8:00 تا 11:30 به برگزاری کارگاه آموزشی «چارچوب نظری مدل های تکافل و پیامدهای عملی آن ها» توسط دکتر خاقان اصلان استادیار دانشکده علوم سیاسی دانشگاه ساکاریا و رئیس مرکز تحقیقات اقتصاد و مالی اسلامی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه ساکاریا اختصاص یافته است و در نوبت بعد از ظهر نیز، سهیل احمد دکتری علوم مدیریت در دانشگاه علم و فناوری اطلاعات سرحد پیشاور پاکستان و مولف و مترجم کتب در حوزه بیمه و مالی اسلامی، آخرین کارگاه پسارویداد را با موضوع «موفقیت تکافل در بیمارستان های آموزشی خیبر» از ساعت 13:30 تا 17:00 برگزار خواهد کرد.