به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، شرکت کنندگان در این دوره آموزشی طی مدت سه روز در کارگاههای آموزشی موضوعات مشاوره و نظارت در مراحل مطالعه شناختی و تدوین سند برنامه عمل، تقویت تعاملات و مشارکت بین ذینفعان، پیادهسازی در حوزههای تأمین و تولید فناوری و بازار و در نهایت خروج عامل توسعه را مورد بحث و بررسی قرار میدهند.
سرپرست معاونت صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در آیین گشایش پنجمین دوره آموزشی ناظران فنی خوشههای کسب و کار کشور که با حضور 31 ناظر و مشاور خوشههای صنعتی در قم برگزار شد، اشتغال را یکی از دغدغههای اصلی این سازمان عنوان کرد و گفت: صنایع کوچک و متوسط با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بدنه صنعت کشور را تشکیل میدهند، بیشترین نقش را در تولید برعهده دارند.
اصغر مصاحب افزود: بر اساس رسالت حاکمیتی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، وظیفه سنگین پشتیبانی فعالان صنایع کوچک و متوسط در این بخش بهصورت جدی در دستور کار معاونت صنایع کوچک قرار دارد.
وی smeها را در شرایط تحریم اقتصادی کشور در خط مقدم مبارزه دانست و اضافه کرد: یکی از دغدغههای اصلی ما در سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، اشتغال است؛ لذا سمت و سوی برنامهها و فعالیتهای خوشههای کسب و کار باید به این مهم معطوف شود.
سرپرست معاونت صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تأکیدات مقام معظم رهبری درخصوص صنایع کوچک و برنامههای دولت در حمایت از فعالان این عرصه را مد نظر قرار داد و خاطرنشان کرد: باید به گونهای عمل شود که شایسته نظر رهبر انقلاب باشد و امر میطلبد که بیش از گذشته بر حمایتها و پشتیبانیهای خود بیافزاییم.
مصاحب در ادامه، برگزاری دورههای آموزشی فنی و کاربردی بهصورت مدیریت دانش برای ناظران فنی و مشاوران خوشههای کسب و کار را در راستای سیاستهای راهبردی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در بحث خوشههای صنعتی دانست و گفت: مدل توسعهای خوشههای کسب و کار دارای نقاط مثبت و ضعف بوده که در دورههای آموزشی که توسط خود عاملین توسعه به همراه ناظران و مشاوران برگزار میشود، عملکردها مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی بازآموزی را از دیگر اهداف این دورههای آموزشی عنوان و تصریح کرد: برگزاری پنجمین دوره آموزشی ناظران فنی خوشههای کسب و کار در قالب کارگاهی سبب افزایش هم اندیشی، انتقال تجربیات و دستاوردها و بازآموزی شرکت کنندگان میشود.