پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 375697 تاریخ : 1397/06/12-15:08:39
,17,13,
برگزاری نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و صنایع وابسته کشاورزی/ضرورت آموزش هرچه بیشتر کشاورزان با ورود فناوری های نوین به بخش کشاورزی/ کشاورزی‌ فراسرزمینی مورد توجه مسئولان

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی اعلام کرد:

برگزاری نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و صنایع وابسته کشاورزی/ضرورت آموزش هرچه بیشتر کشاورزان با ورود فناوری های نوین به بخش کشاورزی/ کشاورزی‌ فراسرزمینی مورد توجه مسئولان

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و صنایع وابسته کشاورزی گفت: آموزش هرچه بیشتر کشاورزان با ورود فناوری‌های نوین به بخش کشاورزی جهت افزایش بهره‌وری و تولیدات در این زمینه ضرورت دارد و این موضوع نیز یکی از اهداف برگزاری نمایشگاه است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی ستاد برگزاری نمایشگاه کشاورزی تهران اتماک - آیفارم ؛ دکتر کاظم خاوازی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی در آستانه برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و صنایع وابسته کشاورزی (اتماک آی فارم) اظهار داشت: این نمایشگاه 21 تا 24 شهریور ماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب تهران، ابتدای بزرگراه خلیج فارس برگزار می‌شود و ساعت بازدید آن 10 صبح تا 6 بعد ازظهر است همچنین نمایشگاه به صورت جامع در پایتخت برگزار شده تا همه حوزه‌های کشاورزی با ظرفیت‌های گوناگون در سطح ملی در آن مشارکت داشته باشند

 وی افزود: به غیر از سال گذشته نمایشگاه ماشین آلات و صنایع وابسته کشاورزی در سطح استانی برگزار می‌شد و با توجه به تنوع شرکت‌ها و ظرفیت‌های گوناگون تصمیم بر آن شد که این نمایشگاه به صورت جامع در پایتخت برگزار شود تا همه حوزه های کشاورزی با ظرفیت‌های گوناگون در سطح ملی در آن مشارکت داشته باشند.

 معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی ادامه داد: این نمایشگاه سال گذشته در تهران به خوبی برگزار شد و اکثر شرکت‌ها توانستند تولیدات خود را ارائه دهند. خوشبختانه با ایجاد تعامل سازنده با انجمن تولید کنندگان ماشین الات کشاورزی و شرکت  برساز رویداد پارس، مقرر گردید  برگزاری این نمایشگاه در سال‌های آتی نیز تداوم داشته باشد.

دکتر خاوازی در ادامه با اشاره به ابلاغ وزیر کشاورزی مبنی بر توسعه کشت فراسرزمینی عنوان کرد: با توجه به کمبود خاک حاصلخیز  و  نیز محدودیت‌های تامین آب کافی برای کشاورزی،  موضوع توسعه کشت فراسرزمینی مدنظر قرار گرفت و بر همین اساس  مقرر شد برخی از محصولات کشاورزی  در اراضی  کشورهای همسایه که شرایط آب و هوایی مناسبی دارند،  تولید شوند.

 وی با اشاره به اینکه ایران صادر کننده خوبی برای تکنولوژی است و می‌تواند بازار خوبی در کشورهای همسایه برای خود فراهم کند، گفت: با توجه به اینکه نمایشگاه به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود شرکت‌ها می‌توانند توانمندی‌های خود را ارائه دهند و همچنین انعقاد قرارداد در مورد تبادل دانش و ارتباطات علمی نیز صورت می گیرد. و به طور کلی بازار خوبی نیز برای همه تولید کنندگان و شرکت‌کنندگان وجود دارد.

دکتر خاوازی عنوان کرد: با هدف توانمندسازی بهره برداران و ارائه فناوریهای جدید، کارگاه‌های آموزشی نیز در حاشیه این نمایشگاه در حوزه های مختلف کشاورزی و ماشین آلات کشاورزی برگزار می شود. 

 وی اعلام کرد: در حال حاضر ایران با چند آژانس بین المللی از جمله سازمان خوار و بار جهانی فائو و بسیاری از انجمن ها و سازمانهای بین المللی در حوزه کشاورزی همکاری داشته و عضو سازمان بهره وری آسیایی نیز است. 

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی گفت:  در زمینه تبادل اطلاعات و ارائه فناوری با کشورهای آسیای میانه، غرب آسیا و افغانستان همکاری های بسیار خوبی داریم و دوره های کوتاه مدت و بلند مدت برای آنها برگزار می کنیم و موضوع کشاورزی فراسرزمینی را در برخی از کشورها آغاز کرده‌ایم.

 وی از همکاری ایران و کشورهای قرقیزستان، تاجیکستان، ترکیه، ترکمنستان و قزاقستان در حوزه تبادل فناوری در حوزه تکنولوژی کشاورزی خبر داد و گفت ترویج دوره های مکانیزه کشاورزی و ارائه دانش و فناوری در این زمینه ها مد نظر قرار گرفته و همچنین تبادل مدرس و فراگیر صورت می‌گیرد. همچنین کشورهای اروپایی در این زمینه با ما همکاری داشته و تفاهم نامه‌هایی نیز منعقد شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی  با تاکید بر اینکه ارتقای دانش کشاورزان در افزایش سرانه تولید بسیار حائز اهمیت است، افزود:  در واقع امروزه  شکاف تولید بین کشاورزان متوسط و پیشرو و نمونه زیاد بوده و نیاز داریم تا ضریب نفوذ دانش در عرصه های تولیدی را با هدف ارتقای میانگین تولید، افزایش دهیم. 

 وی با اشاره به ابلاغ نظام نوین ترویج کشاورزی به دستور وزیر جهاد کشاورزی در 8 استان طی سال 94 گفت: این نظام به صورت کامل در سال 95 در همه کشور اجرایی شد و بر همین اساس 10 هزار مسئول مروج مسئول پهنه  در مراکز جهاد کشاورزی جانمایی شدند و بالغ بر 1300 مرکز جهاد کشاورزی دهستان از حیث سخت افزاری و نرم افزاری  تجهیز و ساماندهی شدند. وی در ادامه افزود: با هدف افزایش سرعت و کیفیت جریان دانش و اطلاعات در بخش کشاورزی، بالغ بر 1000 محقق معین و 100 پژوهشگر مروج ارشد وظیفه پشتیبانی فنی و علمی مروجان و بهره برداران را به عهده دارند. ایشان در پایان اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم در زمینه ارتقای دانش و معرفی فناوری به بخش کشاورزی موثر و موفق باشیم.

 

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 195
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران