به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور،امیدی، مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام در این نشست که در محل دانشگاه فنی حرفهای دختران ایلام برگزار شد، اعلام کرد: اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی انجامشده است.
وی ضمن اشاره به ظرفیتهای کشور در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، ارکان اقتصاد مقاومتی را شامل مقاوم بودن اقتصاد، استفاده از همه ظرفیتهای دولتی و مردمی، حمایت از تولید، مدیریت منابع ارزی و مدیریت مصرف عنوان کرد.
مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام ضمن تشریح و توضیح بیانات مقام معظم رهبری و تأکید ایشان مبنی بر کارهای پژوهشی، تحقیقی و دانشگاهی درباره اقتصاد مقاومتی، مالیات و اجرای درست و اصولی آن را یکی از اساسیترین و بنیادیترین پایههای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
امیدی افزود: مالیات بهعنوان سیاست انبساطی و انقباضی در تمام دولتها مطرح بوده و در اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی و حمایت از تولید نقش حیاتی دارد چراکه مالیات از طریق کنترل درآمدها و توزیع مجدد ثروت میتواند در تحقق اقتصاد مقاومتی تأثیرگذار باشد.
مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام در ادامه بابیان اینکه ساماندهی مالیات، از شاخصهای موثر اقتصاد است، افزود: در اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم، به صنایع کوچک و متوسط توجه شده و مالیات با نرخ صفر از مواردی است که قانونگذار در راستای تولید و کارآفرینی به آن اهمیت و اولویت داده است.
همچنین در این نشست، قنبری، رئیس دانشگاه و مراد پور، از اعضای هیئتعلمی این دانشگاه در سخنانی به موضوع اهمیت اقتصاد مقاومتی و فرهنگسازی مالیاتی و ارتباط آن با کارآفرینی و تولید پرداختند.
گفتنی است در این نشست بستههای اطلاعرسانی و فرهنگسازی سازمانی شامل: کتابچه و دیویدی قوانین و تکالیف مالیاتی در حوزههای مالیات بر ارزشافزوده و مالیاتهای مستقیم و اقلام تبلیغاتی اداره کل امور مالیاتی بین دانشجویان توزیع شد.