به گزارش بانک و صنعت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بیمه ملت، در این نشست، محمد برزگر رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان بزرگ سازمان امور مالیاتی کشور به بررسی قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مؤدیان و اهمیت آن در صنعت بیمه پرداخت و گفت: یکی از اقدامات سازمان مالیاتی در جهت ساماندهی فعالیت های اقتصادی و شفاف سازی درآمدها، تصویب قانون پایانه های فروشگاهی و راه اندازی سامانه مؤدیان است که این قانون از آبان ماه 1398 در راستای تسهیل عملیات خرید و فروش، گزارشگری مالیاتی و همچنین شفاف سازی درآمد مؤدیان تصویب شده و برای صاحبان کسب و کارها و راه اندازی سامانه مربوط به آن، تکالیف جدیدی را برای مؤدیان ایجاد کرده است.
رئیس مرکز تنظیم پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان بزرگ با اشاره به اینکه صنعت بیمه از صنایع مهم و دارای گستره وسیع در سطح کشور است، تاثیر این قانون در صنعت بیمه را حائز اهمیت دانست.
وی درباره چگونگی پیاده سازی دستورالعمل سازمان امور مالیاتی در رابطه قانون پایانه های فروشگاهی و راه اندازی سامانه مؤدیان تصریح کرد: هدف از این قانون، ساختارسازی برای ثبت سیستمی اطلاعات و پرداخت مالیات منصفانه است که براساس آن تمام اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول این قانون موظف به ثبت نام در سامانه مؤدیان هستند.
برزگر در ادامه بر لزوم وجود شناسه کالا و خدمات تاکید کرد و گفت: این سامانه راه ارتباط غیرحضوری مؤدیان با سازمان مالیاتی است که این ارتباط از طریق حساب کاربری (کارپوشه) یکتای تعریف شده برای هر مودی از سوی سازمان امکان پذیر است.
محمد برزگر در بخش پایان سخنانش به توضیحاتی در زمینه هوشمندسازی نظام مالیاتی و قانون پایانه های فروشگاهی در سایر کشورها، استانداردهای پایانه فروشگاهی و قوانین مهم صدور صورتحساب در این پایانه ها و نحوه ورود به حسابرسی مالیاتی مؤدیان عضو سامانه پرداخت.
پس از اظهارات رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان بزرگ سازمان امور مالیاتی کشور ، اعضای شرکت کننده در این نشست به منظور تشریح بیشتر به پرسش و پاسخ پرداختند.