به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، اولین جلسه کمیته علمی ششمین همایش سالیانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با حضور علی دیواندری؛ رییس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، مدیر عامل و اعضای هیات مدیره برخی بانک ها، معاون وزیر ارتباطات و نمایندگانی از برخی شرکت ها و اساتید دانشگاه برگزار شد.
علی دیواندری با بیان اینکه تاکنون در قالب نشست شورای سیاست گذاری همایش، نظرات و دیدگاه ها گرفته شده است گفت: قرار است نقطه نظرات و دیدگاه های کارشناسی مختلفی در همایش امسال بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت ارائه شود.
در ادامه این نشست، احمد بدری؛ دبیر همایش و معاون پژوهشی پژوهشکده پولی و بانک بانک مرکزی از برنامه ریزی برای انجام سخنرانی مقامات داخلی و خارجی، برگزاری کارگاه های آموزشی، میزگردهای تخصصی، ارائه مقالات خاص، میزگرد و همچنین فراهم بودن امکان ارائه محصولات شرکت های فعال در حوزه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت خبر داد.
معاون پژوهشی پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی به برگزاری جشنواره دکترنوربخش نیز اشاره کرد و افزود: انتخاب ایده های برتر بانکی و شرکت ها نیز انجام می شود.
همچنین نصرالله جهانگرد؛ معاون وزیر ارتباطات نیز در این نشست با بیان اینکه فناوری اطلاعات در ابعاد افقی و عمودی نظام بانکی را دستخوش تحول کرده است گفت: در بعد عمودی لایه های بانکی از فناوری اطلاعات متاثر و چابک سازی صورت می گیرد.
معاون وزیر ارتباطات اظهارداشت: در بعد افقی نیز محصولات جدیدی وارد بازار شده و ابزارهای جدید پولی بازار اقتصادی را تحت تاثیر قرار می دهد و از این طریق برای بانک ها ارزش افزوده ایجاد شده است.
جهانگرد با تاکید بر اینکه نظام بانکی در حال نوسازی است افزود: حوزه تکنولوژی فشار زیادی به نظام بانکی وارد می کند و بانک ها در این زمینه عقب هستند. بنابراین لازم است با رویکردهای جدید وارد بانکداری شویم و من رویکرد بازآفرینی بانکداری هوشمند در عصر ارتباطات را پیشنهاد می کنم.