پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 210874 تاریخ : 1395/03/29-15:01:56
,5,
بخش عمده ای از سهم ایران در بازار نفت احیا شد

وزیر نفت:

بخش عمده ای از سهم ایران در بازار نفت احیا شد

وزیر نفت با بیان این که صنعت نفت کشورمان توانسته است بخش عمده ای از سهم خود را در بازار به دست بیاورد، گفت: بر خلاف آنچه برخی متصور بودند، بازگشت ایران به بازار، قیمت نفت را کاهش نداد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ،  بیژن زنگنه صبح امروز (شنبه،29 خردادماه) در مراسم قدردانی از خدمات رکن الدین جوادی، مدیرعامل سابق شرکت ملی نفت ایران و معارفه علی کاردر به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت، از همکاری مدیرعامل سابق شرکت ملی نفت ایران، هیئت مدیره و شرکتهای عملیاتی تابعه این شرکت بخصوص شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برای همراهی در تحقق هدف افزایش تولید نفت خام کشور در دوران پس از تحریم قدردانی کرد و گفت: ما هم اکنون بخش عمده ای از سهم خود را در بازار نفت به دست آورده ایم و از این رو باید از همه همکاران که غیرتمندانه و متعهدانه به مسئولیت خویش در قبال صنعت نفت و جمهوری اسلامی ایران عمل کردند، قدردانی کنم.

وی ادامه داد: پیشتر نیز در جمع کارکنان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اعلام کرده بودم که شما با عملکردتان به من قدرت می دهید و در نشست امسال اوپک به واسطه همت کارکنان شرکت ملی نفت ایران، من این قدرت را داشتم و عملکرد غرورآفرین صنعت نفت کشورمان در افزایش تولید نفت خام در کوتاهترین زمان ممکن، آبروی صنعت نفت شد.

سرعت ایران در بازگشت به بازار نفت شگفت انگیز بود

زنگنه با اشاره به وعده خود به رئیس جمهوری مبنی بر افزایش یک میلیون بشکه ای تولید در مدت زمان 6 ماه پس از رفع تحریمها، تصریح کرد: ما در کمتر از سه ماه به این وعده خود عمل کردیم و در نشست امسال اوپک، همه بر این باور بودند که سرعت ایران در بازگشت به بازار، شگفت انگیز و غیرقابل باور بوده است.

وزیر نفت گفت: همچنین درحالی که برخی متصور بودند افزایش تولید نفت خام ایران، به کاهش قیمت نفت دامن می زند، این اتفاق رخ نداد و با لطف الهی، نه تنها قیمت نفت کاهش نیافت بلکه با افزایش نیز روبرو شد.

زنگنه خاطرنشان کرد: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب همچنان امکان افزایش ظرفیت تولید را تا سه میلیون بشکه در روز دارد و این مهم در دستور کار قرار گرفته است. 
وزیر نفت با قدردانی از زحمات مهندس جوادی در مدت تصدی مدیریت عامل شرکت ملی نفت ایران، عنوان کرد: ایشان در حدود سه سال فعالیت خود در این سمت، زحمات زیادی را عهده دار شد و کارهای بزرگی در این مدت به سرانجام رسید.

زنگنه با اشاره به وارد مدار شدن فازهای 12، 15، 16 و 17 پارس جنوبی و فعالیت فاز 18 با گاز فازهای 6،7 و 8، یادآور شد: همچنین امسال باید فاز19 را با ظرفیت2 فاز متعارف و فازهای 20 و 21 را به مدار بیاوریم.

وزیر نفت همچنین با اشاره به فعالسازی پروژه های غرب کارون بویژه میدان آزادگان جنوبی، افزایش 2 برابری صادرات نفت خام را نیز از دستاوردهای بزرگ صنعت نفت عنوان و اذعان کرد: این دستاوردها با مدیریت ارشد مهندس جوادی و همکاری هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران و شرکتهای عملیاتی و تابعه این شرکت حاصل شده است.

روسپیدی شرکت ملی نفت ایران در روزهای سیاه تحریم

زنگنه به تغییرات هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران بر اساس اساسنامه جدید این شرکت اشاره کرد و افزود: بر مبنای اساسنامه جدید، تعداد اعضای هیئت مدیره باید از 13 نفر (9 عضو اصلی و 4 عضو علی البدل) به 9 نفر (7 عضو اصلی و 2 عضو علی البدل) کاهش می یافت که این تغییرات انجام شد.

وی با بیان این که مهندس جوادی از مدتها قبل تمایل داشتند دیگر در هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران نباشند، ادامه داد: ایشان از روز اول نیز مدیریت عاملی شرکت ملی نفت را به درخواست من پذیرفتند، فشار کاری بسیاری را متحمل بودند و از این رو مایل بودند به فعالیت خود در این زمینه پایان دهند.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: دوره کاری مهندس جوادی مصادف با دوران تحریم و هدف اصلی تحریم نیز شرکت ملی نفت ایران و پس از آن بانکها بود که خوشبختانه شرکت ملی نفت ایران این دوران را با روسپیدی در برابر ملت ایران پشت سر گذاشت.

زنگنه هرگونه اخباری مبنی بر وجود اختلاف میان خود و مدیرعامل سابق شرکت ملی نفت ایران را رد کرد و گفت: نسل جدیدی در کشور فعالیت می کند که منافع ملی را فرع و منافع گروهی خاص خود را اصل قرار داده است، اما بدانید تخریب کردن هنر نیست.

 وی در ادامه با اشاره به انتصاب رکن الدین جوادی به عنوان معاون نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت، وی را بهترین گزینه برای تصدی این مسئولیت خواند و گفت: با توجه به این که فعالیت در این سمت نیازمند ارتباط مناسب با شرکت ملی نفت ایران است و آقای جوادی حدود سه سال بالاترین مسئولیت عملیاتی را در بخش بالادست صنعت نفت بر عهده داشته اند، قطعا عملکرد موفقی را در این عرصه نیز به نمایش می گذارند.

پایان طرحهای نیمه تمام و انعقاد قراردادهای جدید در دوران پساتحریم

زنگنه در ادامه به دلایل انتصاب علی کاردر به عنوان مدیرعامل جدید شرکت ملی نفت ایران اشاره کرد و گفت: ایشان فردی شناخته شده در صنعت نفت، حرفه ای و معتبر است و به مسائل و دغدغه های اصلی این شرکت آشنایی و توجه دارد.

وی مهمترین مسئولیت شرکت ملی نفت ایران را در شرائط حاضر، پایان طرحهای نیمه تمام بخصوص در پارس جنوبی و غرب کارون عنوان کرد و افزود: باید از فضای پساتحریم به عنوان فرصتی برای انعقاد قراردادهای جدید و راه اندازی هرچه بیشتر طرحها و پروژه  های صنعت نفت استفاده کرد.

وزیر نفت با تاکید مجدد بر این که چرخ صنعت نفت، چرخهای اقتصاد کشور را نیز به حرکت وامی دارد، اضافه کرد: افزایش درآمدهای نفتی، تاثیری تعیین کننده  در اقتصاد کشور ندارد، اما راه اندازی طرحها و پروژه ها، به صورت زنجیره ای تمام اقتصاد را درگیر می کند و به تکاپو می اندازد.

زنگنه با اشاره به این که در سال 80، کمتر شرکت پیمانکار نفتی بود که مشغول کار نباشد، گفت: هم اکنون نیز اگر بار دیگر طرحها و پروژه ها در حوزه های مختلف تعریف و دنبال شود، از ظرفیتهای موجود همه پیمانکاران و سازندگان استفاده خواهد شد.

روشهای سنتی تامین مالی جوابگوی نیازهای صنعت نفت نیست

وی با بیان این که مهندس کاردر را در این زمینه، شخصیتی مصمم می بینم تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که در این چندسال گریبانگیر صنعت نفت بود، کمبود منابع مالی بوده است که خوشبختانه به دنبال اقدامهای انجام شده در این زمینه بخصوص در سال گذشته، امسال این مشکل تا حدودی برطرف شده است.    
زنگنه با اشاره به این واقعیت که روشهای سنتی تامین مالی نمی تواند چنان که باید جوابگوی نیازهای صنعت نفت باشد، بر ضرورت بهره مندی از روشهای نوین تامین مالی بخصوص جذب سرمایه و بازپرداخت از محل تولیدات طرحها تاکید کرد و گفت: اشراف مهندس کاردر بر مباحث مالی، می تواند در این زمینه راهگشا باشد.

جوانگرایی، اولویت شرکت ملی نفت ایران و صنعت نفت

وزیر نفت در بخش دیگری از صحبتهای خود بر تقویت نیروی انسانی، ساختارها، فرایندها و مدیریت در شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد و افزود: باید طوری عمل شود که ظرف هفت یا هشت سال آینده، متوسط سنی مدیران صنعت نفت45 سال باشد.

وی جوانگرایی را از ضرورتهای صنعت نفت عنوان کرد و افزود: جوانی به سن نیست بلکه جوان کسی است که بتواند خلاقیت و نوآوری را در حیطه مسئولیتهای خویش بکارگیرد و چند برابر آنچه مصرف می کند، تولید داشته باشد.

زنگنه با بیان این که هم اکنون ظرفیتهای بسیار خوبی از حیث منابع انسانی در وزارت نفت وجود دارد، ادامه داد: مدیران قوی باید افراد مستعد را راهنمایی و آنها را برای تصدی مسئولیتهای مدیریتی به نحو شایسته در آینده آماده کنند.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: زمانی بود که تنها 150 تا 160 نفر در بالادستی صنعت نفت فعالیت می کردند، اما امروز سالانه دانشجویان بسیاری از دانشگاههای کشور در رشته های مرتبط با صنعت نفت فارغ التحصیل می شوند و صنعت نفت باید از توانمندیها و ظرفیتهای فارغ التحصیلان نمونه و برتر دانشگاه صنعت نفت و دیگر دانشگاههای کشور بهره مند شود.

زنگنه، رابطه کاری خوب مهندس کاردر را در کار با جوانان از دیگر شاخصهای مهم در انتصاب وی به عنوان مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران عنوان کرد و گفت: دایره انتخاب مدیرعامل شرکت نفت بسیار محدود بود، اما با این حال آقای کاردر را با طیب خاطر انتخاب کردم و امیدوارم ایشان با همراهی بدنه شرکت ملی نفت ایران در ایفای مسئولیتهای محوله موفق باشند. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 205
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران