پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 176871 تاریخ : 1394/10/15-11:36:15
,15,16,17,
بانکداری الکترونیک هزینه بانکهارا کاهش میدهد

علی دیواندری,نظام بانکی دنبال تحول در ساختار الکترونیکی است

بانکداری الکترونیک هزینه بانکهارا کاهش میدهد

علی دیواندری، رییس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی گفت:بانکها با بانکداری الکترونیک روش های نوین کنترل پول های نوین و خدمات نوین را به کار می گیرند

 

به گزارش خبر نگار پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,علی دیواندری رییس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی صبح امروز در نشست خبری پنجمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت که در پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی برگزار شد، گفت: نظام بانکی با حجم بالای تراکنش هایی که در بخش بانکداری الکترونیک انجام می شود نیازمند توجه ویژه نظام بانکی به تکنولوژی و نوآوری IT و ICT در بخش بانکداری می باشد.

وی تصریح کرد: به همین خاطر پژوهشکده پولی و بانکی با همکاری بانک مرکزی به برگزاری پنجمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت در روزهای 21 و 22 دی ماه در برج میلاد برگزار می کند. سوابق این همایش شامل بررسی مباحث بانکی ، بانکداری الکترونیک و توجه به خدمات بانکی آمیخته با تکنولوژی IT و ICT می باشد.

علی دیواندری  ازبستر آی تی به عنوان بخش مهمی در ارایه خدمات بانکی نام برد و گفت: نظام بانکی کشور با حجم عظیم تراکنش های الکترونیکی که انجام می شود راهی به جز پیشرفت در بانکداری الکترونیکی ندارد. وتمام اتفاقاتی که در فضای آی تی رخ می دهد، بر بانکداری اثرگذار است.

وی افزود:روش های سنتی بانکی دیگر در بانکهای مرکزی دنیا مورد استفاه قرار نمی گیرد و در بانک های مرکزی دنیا با استفاده از صنعت بانکداری الکترونیکی نظارت و کنترل شبکه بانکی و بازارپول را انجام می دهند.

دبیر پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت گفت: بانکها با بانکداری الکترونیک روش های نوین کنترل پول های نوین و خدمات نوین را به کار می گیرند.

دیواندری ادامه داد: در جامعه ما روزانه بیش از میلیون ها تراکنش الکترونیکی انجام می شود که این حجم از استفاده از بستر آی تی می تواند به ارتقا این حوزه آی تی نیز کمک کند.

وی با اشاره به اهداف اصلی بانک مرکزی و پژوهشکده پولی و بانکی از برگزاری این همایش گفت:در همایش سالانه نظام های پرداخت و بانکداری الکترونیکی به دنبال نیازها و معرفی راهبردهای نوین این صنعت در کشور هستیم.دیوانداری تصریح کرد: نظام بانکی با حجم بالای تراکنش هایی که در بخش بانکداری الکترونیک انجام می شود نیازمند توجه ویژه نظام بانکی به تکنولوژی و نوآوری IT و ICT در بخش بانکداری می باشد.


وی افزود: به همین خاطر پژوهشکده پولی و بانکی با همکاری بانک مرکزی به برگزاری پنجمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت در روزهای 21 و 22 دی ماه در برج میلاد اقدام می کند. سوابق این همایش شامل بررسی مباحث بانکی ، بانکداری الکترونیک و توجه به خدمات بانکی آمیخته با تکنولوژی IT و ICT می باشد.

علی دیواندری  ازبستر آی تی به عنوان بخش مهمی در ارایه خدمات بانکی نام برد و گفت: نظام بانکی کشور با حجم عظیم تراکنش های الکتزونیکی که انجام می شود راهی به جز پیشرفت در بانکداری الکترونیکی ندارد.

به گفته وی تمام اتفاقاتی که در فضای آی تی رخ می دهد، بر بانکداری اثرگذار است.

دبیر پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت گفت: «بانکها با بانکداری الکترونیک روش های نوین کنترل پول های نوین و خدمات نوین را به کار می گیرند

وی افزود: روش های سنتی بانکی دیگر در بانکهای مرکزی دنیا مورد استفاه قرار نمی گیرد و در بانک های مرکزی دنیا با استفاده از صنعت بانکداری الکترونیکی نظارت و کنترل شبکه بانکی و بازارپول را انجام می دهند.

دیواندری ادامه داد: در جامعه ما روزانه بیش از میلیون ها تراکنش الکترونیکی انجام می شود که این حجم از استفاده از بستر آی تی می تواند به ارتقا این حوزه آی تی نیز کمک کند.

وی با اشاره به اهداف اصلی بانک مرکزی و پژوهشکده پولی و بانکی از برگزاری این همایش گفت:در همایش سالانه نظام های پرداخت و بانکداری الکترونیکی به دنبال نیازها و معرفی راهبردهای نوین این صنعت در کشور هستیم.

وی افزود: باتوجه به اینکه ما در یک مقطع خاص تاریخی قرارگرفته ایم که در این مقطع گشایش هایی بعد از دوران تحریم ایجاد مانند برقراری مجدد سوییفت و راه اندازی کارگزاری بانک ها ایجاد خواهد شد .

رییس پژوهشکده پولی و بانکی با اشاره به کاستی های شبکه بانکی کشور در صنعت بانکداری و پرداخت الکترونیکی گفت: برداشته شدن تحریم های بانکی هم فرصتهایی را برای ما فراهم می کند و هم تهدیدهایی به وجود می آورد. از فرصتهایی را برای ما فراهم می شود می توان به افزایش خدمات و ایجادسیستم های نوین و خدمات به روز دنیا به مشتریان نام برد.

او تصریح کرد:از طرف دیگر به دلیل وقفه شش تا هفت ساله ای که بین شبکه بانکی ما و دنیا اتفاق افتاده است خلا و فاصله ای به وجود آمده که باید در حوزه بانکداری الکترونیکی به آن بپردازیم و به سرعت توازن لازم برای برقراری ارتباط با بانکهای دنیا را ایجاد کنیم.


وی ادامه داد در حاشیه  پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت  نمایشگاه با حضور شرکت های داخلی و خارجی برای معرفی دستاورد های بانکداری الکترونیکی برگزار می شود.
گفتنی است پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت  روزهای 21 و 22 دی ماه در محل سالن همایش های برج میلاد برگزار خواهدشد و قرار است علی طیب نیا وزیر اقتصاد و امور دارایی و محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و ولی الله سیف رییس کل بانک مرکزی در این همایش حضوردارند.

 

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران