به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک، فتحعلی محمدزاده در یادداشتی نوشت:
21 آبان 96، زمین لرزه 7.3 ریشتری در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپلذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 زخمی بر جای گذاشت.
آغاز اردیبهشت امسال نیز زمینلرزهای به بزرگی 5.3 ریشتر ساعت 13 و 5 دقیقه شهرستان سرپلذهاب در استان کرمانشاه را لرزاند؛ این زمینلرزه در عمق 7 کیلومتری زمین و در طول 45.81 و عرض 34.42 رخ داده است.
زلزله اخیر آسیب چندانی به واحدهای مستقر در تنها شهرک صنعتی استان کرمانشاه واقع در سرپلذهاب وارد نکرد، با این وجود خدماترسانی به این شهرک در پی زلزله 21 آبان گذشته ادامه دارد.
زلزله آبان بیشتر واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی سرپلذهاب را تخریب و زیرساختها و تامین آب، برق، گاز و تلفن آنها را با مشکلات اساسی روبهرو کرده بود.
پیش از زلزله آبان، 32 واحد در این شهرک صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری و فعال بودند و از آن زمان، بازسازی واحدهای آسیبدیده با استفاده از تجهیزات مکانیکی و نیروی انسانی در دستور کار قرار گرفت.
اکنون 98 درصد واحدهای موجود در این شهرک آواربرداری شده و 65 واحد(اعم از 32 واحد فعال و سایر واحدهای در سال ساخت یا راکد موجود) کمکهای بدون بهره دریافت کردهاند.
تاکنون نزدیک به 80 کانکس و 15 کانتینر بین واحدهای صنعتی و طرحهای این شهرک توزیع شده تا با استفاده از آنها به عنوان دفتر کار، به بازسازی واحدهای خود همت بگمارند.
همچنین، با تلاشهای انجامشده تاکنون 18 واحد صنعتی با اشتغالزایی 210 نفری با اولویت واحدهای صنعتی تولیدکننده مصالح ساختمانی در این شهرک به چرخه تولید بازگشتهاند.
علاوهبر آن، جرایم مالی آنها بخشوده و بدهی واحدها به مدت 3 سال استمهال شده است. این در حالی است که با هماهنگی صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک، واحدهای مستقر در شهرک صنعتی سرپلذهاب توانستند برای دریافت تسهیلات از «ضمانت زنجیرهای» استفاده کنند و همچنین، طرحها و گزارشهای لازم آنها برای ارائه به بانکها، از سوی مهندسان مشاور سازمان تهیه شد.