به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، اصغر مصاحب در گفتوگو با برنامه "روی خط بازار" رادیو اقتصاد اظهار داشت: متأسفانه این واحدها در اثر مسائل و مشکلات بسیار زیادی از قبیل اختلاف شرکاء، تأمین مواد اولیه، سرمایه در گردش، مسائل بیمهای، بانکی، تأمین اجتماعی، دارایی و امور مالیاتی زمین گیر شده بودند.
وی همچنین افزود: مشکل دارایی، مالیات و تأمین سرمایه در گردش از مهمترین این عوامل بوده است.
سرپرست معاونت صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: واقع امر اینکه هرچند به دلایل ریشهای هنوز برخی از این مشکلات بهطور کامل برطرف نشده ولی این سازمان از ظرفیت قانون رفع موانع تولید مصوب مجلس و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانها برای بازگشت واحدها به چرخه تولید استفاده کرد.
مصاحب اضافه کرد: شاید تصور بیشتر عامه مردم این باشد که بدهی بانکی منجر به زمین گیر شدن برخی از واحدهای تولیدی شده، درحالی که اینطور نیست؛ چرا که عوامل زیادی در این قضیه تأثیرگذار هستند.
وی در ادامه ضمن اشاره به تبصره 18 بودجه سال آینده کل کشور یادآور شد: طی سال پیش رو از این ظرفیت برای بحث سرمایه در گردش و همینطور نوسازی و بازسازی صنایع استفاده خواهد شد که میتواند گره بزرگی را در حوزه مدنظر باز کند.