به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بیمه معلم، محمدرضا مرادی با بیان این که مدیریت پرتفوی و سبد سرمایه گذاری ها همواره بر مبنای پیش بینی و دریافت اطلاعات از آخرین وضعیت بازارهای پولی و مالی صورت می گیرد، گفت: دید سرمایه گذاری در صنعت بیمه متفاوت است، چون نیاز به نقدینگی و پوشش ریسکهای خریداری شده برای حفظ سطح توانگری در بالاترین حد ممکن از اهمیت بسزایی برخوردار است.
به گفته مرادی، بیمه معلم از ابزارهای مختلفی چون صندوق های با درآمد ثابت و صندوق های مختلط، اوراق خزانه اسلامی، اوراق مشارکت شرکتها و شهرداری ها، سهام، سپرده های کوتاه مدت و بلند مدت بانکی و سپرده های سرمایه گذاری ویژه بهره برده است.
مدیر سرمایه گذاری بیمه معلم با تاکید بر این که وزن هر یک از ابزارهای نام برده در زمانهای مختلف و بر اساس ریسک های موجود در زمان مربوطه کم و زیاد شده است، اظهار کرد: همچنین در کنار استفاده از ابزارهای پولی و مالی، برخی قراردادها و مشارکتهای مدنی با دریافت وثایق مطمئن نیز توانسته است بازده مناسبی را برای شرکت حاصل کند.
مرادی ادامه داد: طبق گزارش عملکرد هیات مدیره به مجمع عمومی عادی سالیانه، بازده سرمایه گذاری بورسی شرکت در سال مالی گذشته 45درصد بوده است.
وی اظهار کرد: این بازده در حالی به دست آمده که بازده بازار سرمایه در همین مدت 28 درصد بوده و این خود حاکی از عملکرد مناسب بیمه معلم در زمینه سرمایه گذاری های بورسی است.
به گفته مرادی، در سال گذشته با توجه به شرایط رکودی اقتصاد کشور به دلیل تحریم های شدید اقتصادی و نیز افت شدید قیمت نفت، وضعیت سرمایه گذاری ها و کسب بازده به مراتب سخت از همیشه بوده است.