پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 211241 تاریخ : 1395/04/06-13:48:15
,5,
ایران سومین تامین کننده نفت هند

ایران سومین تامین کننده نفت هند

ایران با تامین بیش از 500 هزار بشکه نفت خام هند، پس از عربستان و عراق سومین تامین کننده نفت خام این کشور است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، اطلاعات منتشر شده در زمینه حمل و نقل نفتکشها نشان می دهد، میانگین واردات نفت‌خام هند در سه ماهه نخست سال 2016 به سطح چهار میلیون و 350 هزار بشکه در روز رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود 500 هزار بشکه در روز بیشتر شده است. با این حال، واردات نفت خام هند در این مدت نسبت به سه ماهه چهارم سال 2015 حدود 40 هزار بشکه در روز کاهش نشان می دهد.

از نظر واردات ماهانه نفت‌خام نیز میانگین واردات هند در ماه مارس به سطح چهار میلیون و 310 هزار بشکه در روز رسید که نسبت به ماه پیش از آن (فوریه)، حدود670 هزار بشکه در روز کمتر بوده است.

براساس آمار منتشر شده، در میان صادرکنندگان نفت خام به هند، عربستان با صادرات روزانه حدود 850 هزار بشکه نفت خام در ماه مارس در جایگاه نخست قرار گرفت. این در حالی است که صادرات نفت‌خام عراق به این کشور با 250 هزار بشکه در روز کاهش نسبت به ماه قبل به 658 هزاربشکه در روز رسید. در این میان، حجم واردات نفت خام هند از ایران در ماه مارس به متوسط 505 هزار بشکه در روز رسید که در مقایسه با ماه پیش از آن حدود 290 هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

پالایشگاه «اسار» هند اصلی ترین خریدار نفت‌خام ایران در ماه مارس بود که روزانه 207 هزاربشکه نفت‌خام وارد کرد و پس از آن، پالایشگاههای«مانگلو» و «ریلاینس» به ترتیب با خرید 130 و 90 هزار بشکه در روز نفت‌خام از ایران در جایگاههای بعدی قرار گرفتند.

 

اخبار مرتبط


 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران