به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، سیدمحمد حسینی مدیرکل میراثفرهنگی این استان امروز چهارشنبه 15 شهریور 96 با اعلام این خبر افزود: «غذا بخشی از مهمترین خاطرات هر سفر بهخصوص سفرهای خارجی را تشکیل میدهد و شناخت غذاهای بومی هر اقلیم و لذت چشیدن ذائقه مردم مختلف جهان نوعی خاص از گردشگری را با نام food tourism بهوجود آورده است که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد.»
او افزود: «ایران بهدلیل وجود اقوام و سبکهای مختلف زندگی در آن با طبع ذائقههای مختلفی را در طول تاریخ و در هر اقلیم ساخته و پرداخته است و این اشکال و روشهای مختلف طبخ و سرو غذا باعث معرفی ایران بهعنوان یکی از مهمترین کشورهای مقصد گردشگری غذا شده است.»
حسینی افزود: «رؤسای انجمنهای دوستی ایران و کشورهای فرانسه، کنیا، رومانی، سوید، بلاروس، سیرالئون و استرالیا بههمراه دبیرکل انجمنهای دوستی ایران و تایلند، آلمان، کرهجنوبی، سنگاپور، پاکستان و هلند در کنار نائبرئیس شبکه شورایعالی و مشاور فرهنگی و هنری نائبرئیس شبکه در مراسم افتتاحیه جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری حضور خواهند داشت.»
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی خاطرنشان کرد: این حضور گسترده رؤسا و دبیران انجمنهای دوستی ایران با سایر کشورها که برای اولین بار با چنین سطح و مشارکتی صورت میگیرد، میتوان نویدبخش معرفی هرچه بهتر غذا و آیینهای پذیرایی استان مرکزی و دیگر استانهای شرکتکننده به گردشگران کشورهای هدف دانست چراکه انجمنهای دوستی میان کشورها میتوانند در معرفی مقاصد گردشگری گامهای ارزندهای بردارند و امیدواریم این مهم در جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری نیز اتفاق بیفتد.
دومین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری 16 تا 18 شهریور در محل هتل امیرکبیر اراک برگزار میشود و حضور در آن برای عموم آزاد و رایگان است.