به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، سید مجتبی موسوی در نشست مشترک مسئولان کارگزاری های تامین اجتماعی استان قم با اعلام این مطلب افزود: از مجموع این تعداد عملیات بیمه ای،251 هزار 602 مورد مربوط به فرآیند چاپ، تعویض و صدور دفترچه های درمانی بیمه شدگان و مستمری بگیران بوده است.
وی گفت: در این مدت 457 هزار و 793 مورد دفترچه های درمانی بیمه شدگان تأمین اجتماعی در کارگزاری های قم، تأمین اعتبار شده است.
موسوی با بیان اینکه در همین مدت 29 هزار و 36 مورد ثبت اطلاعات افراد تبعی بیمه شدگان در کارگزاری های تأمین اجتماعی قم انجام شده است، اظهارداشت: صدور 109 هزار و 86 مورد فیش در سال گذشته از فعالیتهای این 3 کارگزاری است.
مدیرکل تامین اجتماعی قم پرداخت 8 هزار و 623 مورد کمک هزینه اروتز و پروتز و 943 مورد کمک هزینه ازدواج را از دیگر فعالیت های کارگزاری های تأمین اجتماعی قم اعلام کرد و افزود: به 366 مورد پرونده کمک هزینه کفن و دفن در کارگزاری های استان رسیدگی شده است.
وی با بیان این که سال گذشته 170 مورد بازاریابی بیمه توسط کارگزاری های تامین اجتماعی در قم انجام شد گفت:در همین راستا 6 هزار و 862 مورد برگه های مطالباتی کارفرمایان بصورت دستی به آنان ابلاغ شده است که 4 هزار و 422 مورد آن بصورت قانونی و 2 هزار و 440 مورد ابلاغ نیز به صورت تسلیمی انجام شد.
مدیرکل تامین اجتماعی قم بازرسی از دفاتر قانونی کارگاهها را یکی از وظائف تازه واگذار شده به کارگزاری ها عنوان کرد و افزود: بازرسی از دفاتر قانونی 8 کارگاه مشمول قانون تامین اجتماعی در قم به کارگزاری های رسمی واگذار شد و این روند در سال 95 نیز ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به نقش کارگزاری ها در گسترش خدمات الکترونیک گفت: در راستای گسترش خدمات الکترونیک سازمان،کارگزاری های تامین اجتماعی قم برای آن دسته از مخاطبانی که امکان استفاده از اینترنت را ندارند، اقدام به ارسال لیست و دریافت فیش به صورت الکترونیکی به نیابت از کارفرمایان و بیمه شدگان می کند.
موسوی تصریح کرد: زمینه ارائه 22 خدمت سازمان در حال حاضر در کارگزاری های رسمی تامین اجتماعی قم فراهم شده است.
وی یادآور شد: صدور و تعویض دفترچه های درمانی در کنار تامین اعتباردفاتر درمانی، ثبت اطلاعات افراد تبعی بیمه شدگان، صدور برگه پرداخت به بانک عامل، قطع مقرری بیمه بیکاری من غیر حق و پیگیری و وصول ماده66 در این کارگزاری ها انجام می شود.
مدیرکل تامین اجتماعی قم خاطرنشان کرد: پلاک برداری و شناسایی کارگاه های جدید، ابلاغ برگه های مطالباتی، ارسال مراسلات و مکاتبات اداری، تشکیل پرونده مطالباتی کارگاه، پرداخت های کمک هزینه اروتز و پروتز،کفن و دفن، هزینه ازدواج، پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری و بیماری در کنار بررسی وضعیت مستمری بگیران از دیگر وظایف برون سپاری شده سازمان تامین اجتماعی به کارگزاری هاست.