/2018/3/13961228103434.JPG
رییس کل بانک مرکزی:
امنیت بانکداری الکترونیک مرهون تلاش مجموعه هایی همچون گروه ملی انفورماتیک است
رییس کل بانک مرکزی امنیت در حوزه بانکداری الکترونیک را مرهون تلاش مجموعه هایی همچون گروه ملی انفورماتیک دانست و گفت: اقدامات انجام شده در حوزه بانکداری الکترونیک و اقبال و اعتماد مردم به آن موجب افزایش امنیت در نظام پولی، بانکی و کشور است و در حال حاضر اطمینان مطلوبی به این نوع فعالیت و ارایه خدمت در کشور وجود دارد.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛ رییس کل بانک مرکزی در دیدار با مدیران گروه ملی انفورماتیک ضمن قدردانی از فعالیت های این مجموعه گفت: هنگامی که یک مجموعه روان و راحت و بدون کم و کاست فعالیت میکند؛ بدین معناست که آن سیستم از نظم مطلوبی برخوردار است و با صلابت وظیفه و ماموریت خود را به انجام و سرانجام می رساند.
سیف پایبندی به استانداردهای بین المللی و رعایت قواعد پذیرفته شده در این صنعت را از مهم ترین معیارها برای پیشرفت بانکداری الکترونیک کشور خواند و اظهار کرد: همگامی با فناوری های روز دنیا و رعایت الزامات و استانداردهای آن از مهمترین مسائلی است که باید به آنها توجه کرد. به عنوان مثال در بسیاری از کشورها برای افزایش ضریب امنیت، محدودیت هایی بر روی عملیات تسویه حساب های بانکداری الکترونیک اعمال می شود. از این رو اقدام اخیر بانک مرکزی که به منظور افزایش ضریب ایمنی و امنیت درخصوص تسویه حساب سامانه های ساتنا و پایا انجام شد؛ هرچند در ابتدا با واکنش برخی اقشار جامعه روبه رو شد، اما با گذشت زمان و دریافت چرایی این اقدام مورد پذیرش قرار گرفت. تصمیمات و انجام اصلاحاتی از این دست تنها با نگاه فنی انجام نمی شود بلکه با نگاهی اصولی، اثر قابل ملاحظه آن در طولانی مدت بر روی نظم و انضباط در بازار پولی کشور در نظر گرفته می شود.
رییس کل بانک مرکزی اقدامات انجام شده در حوزه بانکداری الکترونیک را موجب افزایش ارایه خدمت به مردم در مبادلات روزمره ایشان و امنیت در نظام بانکی و تمام کشور خواند و گفت: انجام مناسب و مطلوب عملیات بانکداری الکترونیک موجب اطمینان بخشی به مردم و نشانه امنیت این حوزه در کشور است و قطعاً این مهم مرهون فعالیت مجموعه هایی همچون گروه ملی انفورماتیک است.
وی نیروی انسانی را سرمایه اصلی گروه ملی انفورماتیک خواند و گفت: نیروی انسانی مجرب، سرمایه ای است که باید در حفظ و به کارگیری تجربیات ارزشمند آنها کوشید. به ویژه اینکه مجموعههایی همچون گروه ملی انفورماتیک که کار آنها ارایه خدمات مهم و تاثیرگذار به عموم مردم است؛ باید ارتقای انگیزه نیروهای انسانی ماهر خود را دنبال کرده و در جلب و جذب نیروهای کارآمد و نخبه تلاش کنند.
رییس شورای پول و اعتبار فعالیت گروهی، منسجم، همسو و روبه جلو را از خصیصه های یک مجموعه پیشرو دانست و گفت: فعالیت گروهی موفق در هر نظامی هم افزایی و پیشرفت روزافزون را سبب شده و و بر کیفیت انجام امور اثر اصلی و اساسی دارد.
رییس کل بانک مرکزی با اشاره به اهمیت امر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به عموم در حوزه بانکداری الکترونیک افزود: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به آحاد جامعه امری ارزشمند و راهکاری موثر برای پیشگیری از خطرات احتمالی است، لذا اقتضا دارد با تهیه پیام های هشدارآمیز در زمینه بانکداری الکترونیک و پخش آن از رسانه های ارتباط جمعی، افزایش سطح آگاهی مردم در برخورد با خطرات و مشکلات احتمالی در حوزه بانکداری الکترونیک را افزایش داد.
همچنین در این جلسه ناصر حکیمی، معاون فناوری های نوین بانک مرکزی ضمن تشکر از فعالیت های دلگرم کننده گروه ملی انفورماتیک، در خصوص وضعیت سامانه های پرداخت عنوان کرد: روز گذشته و تنها در یک روز، 83 میلیون درخواست از سوی مشتریان به سامانه شاپرک و 65 میلیون درخواست به شبکه شتاب ارسال شده است. در مجموع حدود 300 میلیون تراکنش پردازش شده است، که اینها همه نشان از خدمات گسترده در حال ارایه به مردم و مطلوبیت و قوت سامانه ها دارد.
طی این جلسه ابوطالب نجفی، مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک، محسن قادری مدیرعامل شاپرک و علی اکبر کاظمی نیا شرکت مدیریت امن الکترونیکی کاشف، گزارشی از عملکرد و فعالیت های انجام شده طی سال 1396 و نیز پروژه های در دست اقدام و آتی مربوط به حوزه های خود در سال 97 و پس از آن را ارایه کردند.
درپایان این جلسه رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی طی سخنانی از نقش موثر و تلاش انجام شده توسط دبیر کل بانک طی مدت بیش از پنج سال سرپرستی حوزه فناوری های نوین بانک مرکزی قدردانی کرده و لوح تهیه شده به همین منظور که به امضای مدیران گروه ملی انفورماتیک رسیده بود را به وی اهدا کرد.