به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ دکتر محمد توانایی در این گفتگو با اشاره به تولید نسخ الکترونیک در مراکز درمانی ملکی این سازمان گفت: از سال 95 این طرح آغاز شد و در حال حاضر قریب به 97 درصد مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی نسخ الکترونیکی صادر می کنند.
وی با بیان اینکه از انتهای سال 94 تولید نسخ الکترونیک در مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی نیز آغاز شده است، اظهار داشت: شهر یزد پایلوت این طرح شد و در حال حاضر تمامی پزشکان این استان اعم از عمومی، متخصص و فوق تخصص اقدام به صدور نسخ الکترونیک می کنند.
مدیر کل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی افزود: 300 پزشک در استان یزد معادل 50 درصد مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی در طرح صدور نسخ الکترونیک همکاری می کنند و بالغ بر 105 هزار نسخه تاکنون در این استان صادر شده است.
وی در خصوص اجرای امضای الکترونیک در یکی از مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی در استان تهران افزود: امضای الکترونیک پزشکان در ادامه طرح نسخ الکترونیک است.
مدیر کل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به همکاری سازمان نظام پزشکی در اجرای طرح امضای الکترونیک گفت: برای پزشکان شاغل درمراکز ملکی این سازمان برای اخذ امضای الکترونیک اقدام می کنیم و پزشکان شاغل در مراکز طرف قرارداد نیز می توانند در این طرح ثبت نام کنند و سازمان نظام پزشکی برای صدور امضا الکترونیکی برای آنها اقدام می کند.
دکتر توانایی با بیان اینکه استفاده از امکانات آی تی برای ارائه خدمات درمانی در سازمان تامین اجتماعی مورد توجه است، اظهار داشت: بعد از تولید نسخ و امضا الکترونیک، رسیدگی به اسناد بستری بیمارستانی از خدمات آینده سازمان تامین اجتماعی در این بخش است.