او رشد و میزان حق بیمه تولیدی شرکت بیمه رازی را بیش از معدل حق بیمه تولیدی صنعت بیمه دانست و خاطرنشان کرد: یکی از راه های دستیابی به اهداف شرکت در زمینه افزایش حق بیمه تولیدی، کنترل و کاهش ضریب خسارت، استفاده از ظرفیت های واحدهای فنی در کنار استفاده از ظرفیت کمیته تخصصی درمان و مدیریت ریسک و اکچوئری شرکت است.

مدیرعامل بیمه رازی ادامه داد: در سال 1402 اداره مستقل وصول مطالبات در شرکت بیمه رازی ایجاد شد که این موضوع در روند وصول مطالبات تاثیر قابل توجهی داشت و تمام ارکان شرکت در ستاد و شعب باید توجه ویژه ای به موضوع وصول مطالبات داشته باشند.

او تصریح کرد: در شرایط فعلی وصول مطالبات و حق بیمه تولیدی نیروی اصلی شرکت در زمینه سرمایه گذاری و پاسخ به تعهدات شرکت است.

جباری با اشاره به فضای به شدت رقابتی در استان ها، عملکرد مدیران شعب استانی را قابل تقدیر دانست و بیان کرد: عملکرد مدیران استانی شعب بیمه رازی جای تقدیر و تشکر دارد و با توجه به شاخص تحقق بودجه (فارغ از بیمه ثالث و درمان) شعب کاشان، مرکزی و اصفهان عملکرد بسیار خوبی را به ثبت رسانده اند و این در حالی است که شعب کاشان، اصفهانف مشهد، اراک، ایران مال و کرمان در شاخص تحقق مجموع هدف و برنامه ابلاغی جایگاه خاصی را از آن خود کرده اند.

عضو هیئت مدیره بیمه رازی هدف گذاری سال 1403 را منطبق بر پنج چرخش استراتژیک، 15 هدف بنیادین و 20 راهبرد اعلام کرد و یادآور شد: در تدوین برنامه سال 1403 تمام اجزای سازمان مشارکت خواهند داشت و هر جزء به عنوان یک واحد مستقل و تکمیل کننده جزئی دیگر از سازمان نگاه خواهد شد.

او از تمدید قراردادهای بزرگ شرکت برای سال آینده خبر داد و گفت: اساس و مبنای فعالیت شرکت بیمه رازی همکاری و کار تیمی است و بسیاری از قرادادهای بزرگ شرکت با همراهی تیمی متشکل از واحدهای فنی و غیرفنی تمدید شده است.

جباری در ادامه بیان کرد: یکی از مهم ترین اهداف سال آینده شرکت توازن میان حق بیمه تولیدی بیمه های خرد و بزرگ است که یکی از راه های دستیابی به پرتفوهای خرد صنعت بیمه ارائه خدمات مناسب به زیرمجموعه های بیمه گذاران زرگ است.

این عضوهیئت مدیره بیمه رازی با توجه به روزهای انتهایی سال 1402 برگزاری جشنواره های فروش در زمینه بیمه نامه های آتش سوزی، حوادث و بدنه خودرو را نیاز اصلی بازار بیمه دانست.