پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 8023 تاریخ : 1392/02/16-07:12:07
,17,
اقتصاد مقاومتی راهکاری برای کاهش وابستگی ها

اقتصاد مقاومتی راهکاری برای کاهش وابستگی ها

در شرایطی که جهان اوضاع سخت اقتصادی را تجربه می‌کند کشورهای در حال توسعه منتظر روزهایی هستند که دولتمردان راه حل‌های زود بازده اقتصادی را ارائه کنند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,ارسلان فتحی‌پور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فعالان اقتصادی استان آذربایجان شرقی نخستین راهکار هماهنگ کردن راهبردهای بلند مدت اقتصادی کشور متناسب با راهبردهای سیاست گذاری خارجی کشور را ارائه داد.
وی در این نشست گفت: باید بگویم نظام جمهوری اسلامی ایران در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی اهداف مقدسی همچون توسعه و اشاعه دین اسلام، دفاع از مسلمانان و مظلومان در جهان، مبارزه با استعمارگری حمایت از انقلابهای مردمی در عرصه بین‌الملل و در داخل کشور نیز بر اساس مبانی اسلام و منافع ملت، حفظ استقلال کامل کشور از ابر قدرت‌ها  داشته و توانسته این مبانی رادر کشور به خوبی اجرا کند.

فتحی‌پور با بیان اینکه کارگزاران اقتصادی در خط مقدم جبهه قرار دارند، تصریح کرد: تصمیم‌گیران اقتصادی کشور باید تصمیمات خود را بر اساس سیاست گذاری خارجی و ارتباط مستمر با عرصه اقتصادی داشته باشند.

فتحی‌پور در ادامه به وابستگی اقتصاد کشور به واردات اشاره کرد و گفت: بررسی‌های انجام شده در رابطه با میزان وابستگی بخشهای اقتصادی کشور به واردات ، سطح آسیب‌پذیری این بخش‌ها در شرایطی مانند تحریم را مشخص می‌کند که با کاهش واردات در قالب اجرای اقتصاد مقاومتی می‌توانیم با توجه به اهداف مورد نظر خود با تحریم‌ها برخورد کنیم .

***خود کفای در تامین کالاهای اساسی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس که خود یکی از کاندیدهای انتخابات ریاست جمهوری است در پایان خاطر نشان کرد:
سومین راهکار اساسی ، خودکفایی در تولید کالاهای اساسی به عنوان یکی از مهمترین شاخصه‌های اقتصاد مقاومتی است، به طوریکه در تامین نیازهای اساسی جامعه کاملا خود کفا و میزان وابستگی آن در این زمینه را به حداقل برسانیم.

به همین خاطر اکثر کشورهای دنیا مخصوصا کشورهای پیشرفته بیشترین سوبسید را برای بخش کشاورزی در نظر می‌گیرند و بیشترین موانع تجاری را در رابطه با بخش کشاورزی به منظور حفظ امنیت غذایی و تامین کالاهای اساسی در نظر می‌گیرند



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 198
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران