پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 592950 تاریخ : 1400/10/21-17:04:50
,1,
افتتاح کارخانه تولید دستگاه های کارت خوان با حمایت بانک سامان

در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها صورت گرفت:

افتتاح کارخانه تولید دستگاه های کارت خوان با حمایت بانک سامان

شرکت تندرنور با حمایت بانک سامان و به کارگیری تکنولوژی روز دنیا، موفق به راه اندازی کارخانه تولید دستگاه های کارت خوان شد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از سامان رسانه، مراسم افتتاح کارخانه تولید و ساخت دستگاه های کارت خوان شرکت تندرنور با حضور مدیران ارشد بانک سامان، شرکت پرداخت الکترونیک سامان و جمعی از مدیران ارشد شبکه بانکی کشور در پارک علم و فناوری پردیسان برگزار شد.

در این مراسم هومن سپهری مدیرعامل شرکت تندرنور که یکی از شرکت های گروه مالی سامان است، طی سخنانی به تاریخچه شرکت تندرنور و فراز و نشیب های این شرکت اشاره کرد و گفت: شرکت تندرنور نخستین شرکت ایرانی بود که موفق به طراحی و ساخت نرم افزار سوئیچ بانکی شد و این نرم‎افزار تا سال ها در بانک سپه مورداستفاده قرار می گرفت؛ اما زمانی که بانک سامان این شرکت را خرید وضعیت چندان مناسبی نداشت و با مشکلات فراوانی روبرو بود.

وی سپس ادامه داد: پس از تملک شرکت توسط بانک سامان و با حمایت های خوبی که توسط مدیران ارشد این بانک و شرکت پرداخت الکترونیک سامان دریافت کردیم، توانستیم مشکلات را یکی پس از دیگری پشت سر بگذاریم و امروز به بزرگ ترین شرکت تعمیرات کارت خوان ایران تبدیل شویم. به طوری که امروز تنها شرکتی هستیم که توانایی تعمیر تمام برندهای کارت خوان اعم از Pax, Verifone, Bitel, Ingenico, Newland, Talento و Sagem را داریم و محدود به برند خاصی نیست.

مدیرعامل شرکت تندرنور در ادامه افزود: در سال 97 و 98 تصمیم گرفتیم که شرکت برند خاص خود را در حوزه کارت خوان داشته باشد و ازاین رو پس از بررسی و مطالعه فراوان و بازدیدهای متعدد با شرکت Newland که دومین تأمین کننده دستگاه کارت خوان در سراسر جهان است به توافق رسیدیم و با انتقال دانش توانستیم نمایندگی این شرکت بزرگ را دریافت کنیم.

هومن سپهری در ادامه به شیوع کرونا در جهان اشاره کرد و ادامه داد: در سال 99 به دلیل شیوع کرونا، گرایش بسیار زیادی به سمت استفاده از دستگاه های کارت خوان ایجاد شد و به همین دلیل شرکت تندرنور تصمیم گرفت که برای رفع نیاز داخلی، اقدام به تولید دستگاه کارت خوان در داخل کشور کند. به همین دلیل پس از اخذ مجوز هیئت مدیره ما با شاپرک و وزارت صمت وارد مذاکره شدیم و درنهایت مجوز احداث کارخانه و تولید 200 هزار دستگاه کارت خوان و 50 هزار صندوق فروشگاهی در سال را دریافت کردیم و امروز در کمتر از یک سال شاهد افتتاح کارخانه و خط تولید دستگاه های کارت خوان شرکت تندرنور هستیم.

مدیرعامل تندرنور با اشاره به ظرفیت این کارخانه گفت: در حال حاضر ما ظرفیت تولید 500 تا 700 دستگاه کارت خوان به صورت روزانه داریم ولی این امکان فراهم است که ظرفیت تولید تا 1500 دستگاه به صورت روزانه افزایش پیدا کند.

تندرنور را راهی بورس می کنیم

حسین واعظ قمصری مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان نیز در مراسم افتتاح کارخانه تولید دستگاه های کارت خوان با اشاره به توانمندی های بالای شرکت تندرنور، اظهار کرد: پرداخت الکترونیک سامان، سال ها از شرکت های دیگر خدمات سرویس و تعمیر و خرید کارت خوان را دریافت می کرد اما با یک برنامه ریزی درست، مرحله به مرحله پشتیبانی دستگاه های کارت خوان خود را به شرکت تندرنور واگذار کردیم و سال پیش عملاً تمامی سرویس و تعمیرات کارت خوان های پرداخت الکترونیک سامان در اختیار تندرنور قرار گرفت و همین موضوع درآمد بسیار خوبی را عاید تندرنور به عنوان عضوی از گروه مالی سامان کرد.

وی ظرفیت شرکت پرداخت الکترونیک سامان را در حدود یک میلیون و صد هزار کارت خوان عنوان کرد و گفت: درمجموع ظرفیت جامعه در حدود 9 میلیون دستگاه کارت خوان است و افتتاح کارخانه شرکت تندرنور فرصت بسیار مناسبی برای این شرکت است که بتواند به ما و دیگر شرکت های پرداخت دستگاه بفروشد.

مدیرعامل پرداخت الکترونیک سامان وضعیت شرکت تندرنور ازنظر دانش و تکنولوژی را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: برنامه شرکت پرداخت الکترونیک سامان و بانک سامان بر این است که با توجه به این توانمندی ها، شرکت تندرنور را تا سال 1404 وارد بورس کند.

قمصری به حمایت های بانک سامان از شرکت تندرنور اشاره کرد و افزود: بانک سامان برای راه اندازی این خط تولیدی حمایت های بسیار خوبی از مجموعه تندرنور کرد و یک خط اعتباری بسیار بزرگ برای تأسیس این کارخانه در اختیار شرکت قرار داد و امروز شاهد به ثمر نشستن این حمایت ها در قالب ایجاد اشتغال و افزایش تولید ملی هستیم.

برای حمایت از تولید، قدم های عملیاتی برمی داریم

سخنران دیگر این مراسم، علیرضا معرفت مدیرعامل بانک سامان بود. وی در سخنان خود به گام های مؤثر بانک سامان برای حمایت و پشتیبانی از تولید اشاره کرد و گفت: بانک سامان همواره در راستای سیاست های اصولی و منویات نظام برای حمایت از تولید، قدم های عملیاتی برداشته به نحوی که امروز بیش از 54 درصد از پرتفوی اعتباری بانک سامان به حوزه صنعت و تولید اختصاص دارد.

مدیرعامل بانک سامان، ایفای نقش برای ایجاد اشتغال، حمایت از تولید و استفاده از دانش را بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: همه تلاش ما در بانک سامان این است که در جهت حمایت از تولید و تامین مالی صنعت حرکت کنیم و همواره به دنبال حمایت از صنعت خواهیم بود. البته ما هرگز بدون مطالعه دست به اقدام نمی زنیم و منافع مجموعه را نیز در نظر می گیریم.

معرفت به فرصت کرونا برای شرکت تندرنور اشاره کرد و گفت: از سال 2019 و با شیوع کرونا، استفاده از ابزارهای الکترونیک میزان پول فیزیکی را 42 درصد کاهش داد و امروز 67 درصد از پرداخت ها در سطح جهان از مسیر ابزارهای الکترونیک می گذرد و این فرصت بسیار خوبی است که شرکت تندرنور با ارائه محصولات خود به بازار، سهمی از این بازار بزرگ را در اختیار بگیرد.

مدیرعامل بانک سامان، ارزش بازار ابزارهای پرداخت در جهان را حدود 70 میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: این بازار بزرگ می طلبید که ما در آن سرمایه گذاری کنیم و امروز ثمره این سرمایه گذاری را در افتتاح کارخانه تولید پوز شرکت تندرنور شاهد هستیم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران