به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,مدیرعامل بانک مهر اقتصاد در اولین همایش مدیرانICT بانک در سال 93 ارتقای «دانش افزایی» در دو سطح فردی و سازمانی را از مهمترین بحثهای اقتصاد مقاومتی ذکر کرد و در خصوص افزایش بهرهوری در تجارت الکترونیک گفت: ارتباط مستمر و مؤثر در دنیای مجازی باعث افزایش سرعت در بهرهوری خواهد شد. بخشی از افزایش ظرفیت ها به برنامه ریزی و تلاش دولت بر میگردد. استفاده از حداکثر ظرفیتها در واگذاری فعالیتهای تکراری و جایگزین کردن ابزارهای نوین به جای آن از مهمترین وظایف مدیران ICT میباشد.
دکتر نتاج تنها راه برونرفت کشور از وضعیت فعلی را حذف انحرافات از مسیر پیشرفت و جبران عقب ماندگی رسیدن به برنامههای چشمانداز اقتصادی و فرهنگی بر مبنای سند اقتصاد مقاومتی دانسته و گفت: حرکت کشور در مسیر هدف خود و عدم تقلید از سایر کشورها در رشد پایدار آنها تأثیر بسزایی دارد . برای کشور ما پیشرفت در مسیر اقتصادی با الهام از دستورات دین مبین اسلام و توجه به تحولات طبیع جوامع بشری و تلاش و پشتکار همه آحاد مردم به مرور زمان میسر خواهد بود. در مجموعه بانک مهر اقتصاد نیز باید از ظرفیتها به میزان حداکثری استفاده شود. افزایش ظرفیتها به تنهایی نمی تواند مفید و موثر باشد. بلکه در حال حاضر بهره برداری از ظرفیتها و مجموعه بستر های موجود در بانک مهر اقتصاد خصوصأ در امر فنآوری از مهمترین اولویتها و دستاوردهای بانک میباشد.
وی با تأکید بر استفاده هر چه بیشتر از سختافزار و نرم افزارهای حوزه بانکداری الکترونیک گفت: اگر چه خرید لوازم و ابزارهایی که قابلیت استفاده در حال حاضر را ندارند، زیان است اما این خریدها در صورت استفاده و بهرهمندی، سرمایه گذاری محسوب می شود. مدیران ICT باید نیازسنجی مفیدی نسبت به خریدهای سختافزاری و نرمافزاری داشته تا بانک را در افزایش بهرهوری یاری نمایند.
بانک مرکزی مجوز افزایش سهام بانک مهر اقتصاد را در تاریخ 93/2/16 و به میزان 12 هزار میلیارد ریال صادر نمود.
دکتر نتاج در بخش دیگری از سخنان خود از «مجوز افزایش سهام بانک مهر اقتصاد» خبر داد و گفت: بانک مهر اقتصاد با سرمایه سهام 12 هزار میلیاردی و افتخار دارا بودن پنج درصد از منابع مالی کشور با پشتوانه بیش از 12 میلیون سپرده گذار وارد بیست و دومین سال خدمت رسانی به آحاد مردم در عرصه بانکداری می شود. گذر از صندوق پس انداز و قرض الحسنه بسیجیان به مؤسسه قرض الحسنه مهر بسیجیان و سپس مؤسسه مالی و اعتباری مهر و در نهایت تبدیل شدن به بانک مهر اقتصاد با رعایت اخلاق حرفه ای و عدم تضییع حقوق سایر مؤسسات و سپرده گذاران آنها و با طی کردن مسیر قانونی روند پیشرفت ما را رقم زده است. رعایت اخلاق در کنار اجرای صحیح قوانین و مقررات مطابق نظارت بانک مرکزی از راهبردهای همیشگی بانک بوده و خواهد بود.
وی با تأکید بر خدماترسانی به آحاد مشتریان گفت: پیشرفتهای الکترونیکی نباید مانع از خدمت گذاری بانک مهر اقتصاد به همه اقشار شود. لذا ضمن رویکرد به پیشرفتهای الکترونیکی باید خدمت گذاری به همه آحاد مشتریان نیز در دستور کار قرار گیرد تا رضایت مندی همه اقشار جامعه حاصل گردد.
مدیرعامل بانک مهر اقتصاد بانکداری بدون ربا ( بانکدای اسلامی) را اولویت همیشگی بانک مهراقتصاد دانست و عنوان کرد: این مهم عملیاتی نمی شود مگر با هماهنگی هم? کارکنان بانک. اگر چه تدوین دستورالعمل ها و ضوابط بانکداری اسلامی مهم است ولی اجرای آن مهمترین بخش رسیدن به اهداف بانکداری اسلامی می باشد. یکی از اهداف راهبردی بانک مهر اقتصاد پیشرو بودن در بانکداری اسلامی می باشد که برای رسیدن به این هدف باید از تمام ظرفیتهای خود استفاده نماییم. بانکداری الکترونیکی و دنیای مجازی که مدیران ICT متصدی راهبری آن می باشند نیز می تواند کمک و مساعدت بسیار مهمی به پیشرفت بانک مهر اقتصاد در این عرصه نماید.
در پایان دکتر نتاج در توصیهای خطاب به کلیه کارکنان بانک گفت: باید انسانی کامل در همه زمینهها باشیم و فقط به عرصههای کاری و شغلی خود نپردازیم. توجه به همه زمینههای زندگی اعم از علمی، فرهنگی، ورزشی، هنری و مهمتر از همه خانوادگی از خواستههای مدیران ارشد بانک از همه کارکنان میباشد که امیدواریم توجه کافی در این زمینه به عمل آید.