وی افزود: البته در این مسیر، نباید تسهیلات گیرندگان را مجبور به خرید سهام کرد، بلکه می توان اجازه داد تا شرکت کسورات خود را جبران کند و در این صورت، نتیجه مثبت آن را در صورت های مالی شرکت ها شاهد خواهیم بود.
این کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد: سیستم بانکی در این شرایط می تواند به کمک بازار سرمایه آمده و با ایجاد امکان لازم برای اعطای تسهیلات به سرمایه گذاران بورسی، رونق را به بازار بازگرداند. البته بهتر است تسهیلات بانکی بدون اما و اگر و در راستای تقویت بنیاد شرکت و در راستای تقویت قیمت سهام اعطا شود.
مدیرعامل کارگزاری بانک سپه بیان کرد: بورس پایه اصلی سودآوری شرکت ها است، بنابراین اگر سوددهی شرکت تقویت شود خواه ناخواه بازار سهام هم تقویت می شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در شرایط فعلی امکان کاهش نرخ سود بانکی وجود دارد یا خیر؟ گفت: ترازو بین بازار سرمایه و بازار پول باید هماهنگ و متعادل پیش رود، به عقیده بنده در وضعیت فعلی که نرخ تورم بالای 20 درصد در کشور حاکم است، نمیتوانیم نرخ سود بانکی را یکباره کاهش دهیم و این امر باید به صورت پله ای انجام شود تا بانک ها نیز مشکلی در تسهیلات دهی نداشته باشند. بنابراین باید تعادل طوری حفظ شود که هر دو بازار در شرایط با ثباتی قرار بگیرند.