پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 444947 تاریخ : 1397/10/15-13:28:40
,25,
اعتبارات بخش تولید در بودجه سال آینده افزایش خواهد داشت

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت:

اعتبارات بخش تولید در بودجه سال آینده افزایش خواهد داشت

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اعتبارات بخش تولید در بودجه سال 1398 نسبت به بودجه امسال کاهش ندارد، بلکه متناسب با تغییر شرایط و افزایش هزینه‌های تولید، به‌طور قطع این میزان افزایش خواهد داشت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، محسن صالحی‌نیا در جریان بازدید و نشست با شرکت‌های فنی و مهندسی مستقر در شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق کشور در مشهد اظهار کرد: در تبصره 18 قانون بودجه امسال، منابعی برای حوزه‌های رونق تولید، بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات و خط تولید و طرح‌های نیمه تمام تولیدی اختصاص یافته است.

وی افزود: برخی منابع مالی نیز به‌صورت کمک‌های بلاعوض برای توسعه فناوری، فضای کسب و کار و کلینیک‌های مشاوره‌ای مربوط به واحدهای تولیدی در بودجه لحاظ شده است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اضافه کرد: با توجه به سیاست‌های کلان اشتغال کشور، همین منابع مالی در تبصره 18 بودجه سال 1398 تکرار شده است که از منابع داخلی بانک‌ها، منابع صندوق توسعه ملی و یارانه سود تسهیلات تأمین می‌شود.

صالحی‌نیا بیان کرد: امسال 200 هزار میلیارد ریال توافقنامه از محل یارانه سود تسهیلات به بخش تولید اختصاص یافت که در سال آینده با توجه به نیازمندی‌های حوزه تولید، این مبلغ در بودجه پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش هزینه‌های مرتبط با تولید و قیمت تمام شده آن، اعتبارات بخش تولید در بودجه سال آینده افزایش خواهد داشت که این اعتبارات به ترتیب برای تأمین سرمایه در گردش واحدها، اتمام طرح‌های نیمه تمام تولیدی، نوسازی ماشین‌آلات و خط تولید هزینه می‌شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره تأمین ارز واردات کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید گفت: امسال حدود 14 میلیارد دلار از محل ارز حاصل از صادرات نفت و منابع بانک مرکزی به واردات کالاهای اساسی اختصاص یافته است.

صالحی‌نیا افزود: 28 ردیف کالایی در دسته‌بندی گروه‌های کالایی جزء اقلام اولویت‌دار برای تخصیص ارز درنظر گرفته شده است که برای واردات آن‌ها، ارز 4200 تومانی دولتی اختصاص می‌یابد و عرضه آن‌ها تا آخرین زنجیره تحت نظارت قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: ارز لازم برای باقی کالاها مانند مواد اولیه تولید، ماشین‌آلات و دستگاه‌ها که در اولویت دوم قرار می‌گیرند، از طریق بازار ثانویه و سامانه نیما تأمین می‌شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 202
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران