به گزارش بانک و صنعت، علی کلانتری گفت: استان زنجان جزء استان های مطرح در صنعت نساجی کشور به شمار می رود به طوری که با وجود بزرگترین تولید کننده پارچه جین کشور در استان و وجود واحدهای بزرگ ریسندگی ، زنجان به عنوان قطب صنایع نساجی در کشور مطرح است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت ، معدن و تجارت زنجان تصریح کرد: گروه نساجی و پوشاک در استان با بیش از 80 واحد فعال زمینه اشتغالزایی بیش از پنج هزار نفر را فراهم نموده است.
این مقام مسئول عنوان کرد: از این تعداد واحد فعال، 11 درصد در حوزه چرم وکفش و 39 درصد واحدها در حوزه پوشاک و 50 درصد واحدها در حوزه تولید انواع منسوج فعالیت می کنند.
معاون امور صنایع سازمان ادامه داد: با راه اندازی واحدهای صنعتی طی سال های اخیر شاهد تکمیل زنجیره تولید در این صنعت از تولید نخ تا پارچه آماده در استان هستیم .
وی افزود: صنعت نساجی در استان زنجان درصد قابل توجهی از صنایع و اشتغالزایی صنعتی استان را به خود اختصاص داده است . با توجه به اینکه سرانه اشتغال این صنعت نسبت به سایر صنایع کمتر است، سرمایه گذاری لازم برای ایجاد یک شغل در این صنعت کمتر از صنایع دیگر می باشد .
کلانتری از جمله سایر مزایای صنعت نساجی را ایجاد ارزش افزوده بالای این واحدهای تولیدی دانست و اظهار داشت: هم اکنون تولیدات داخلی کفاف نیاز کشور را نمی دهد و با وجود خلأ در این حوزه نیاز به سرمایه گذاری در این بخش پررنگ تر می شود.
معاون امور صنایع سازمان خاطر نشان ساخت: سیاست های وزارت صنعت ، معدن و تجارت در حوزه نساجی باعث رونق این صنعت طی سال های اخیر شده است ، عدم امکان عرضه محصولات با برند خارجی بدون انجام بخشی از تولیدات در داخل کشور ، افزایش نرخ ارز و پایین آمدن قدرت خرید مردم در خرید کالاهای خارجی و در نتیجه کاهش میزان قاچاق این محصولات باعث شده واحدهای تولیدی در این صنعت با تمام توان فعالیت نمایند.