به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابطعمومی و امور بینالملل سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر جعفر رودری با اعلام این خبر افزود: این ارزیابی توسط سازمان برنامه و بودجه کشور انجام گرفته و به معاون اول ریاست جمهوری اعلام شده است.
ویاظهار داشت: دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور با توجه به اهمیت استانها به عنوان خط مقدم اجرای اقتصاد مقاومتی نحوه اجرا و عملکرد سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را در استانها مورد پایش و رصد قرار داده است.
دکتر رودری با بیان اینکه مرحله نخست پایش و ارزیابی استانها در آبانماه 1395 انجام شده است، افزود: رتبهبندی و ارزیابی استانها در مرحله نخست مستند به گزارشهای ارسالی توسط دبیرخانههای استانی بوده است.
وی با اشاره به ارزیابی مرحله دوم عملکرد سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی گفت: سازمان برنامه و بودجه کشور در مرحله دوم ارزیابی، مدل خاصی مبتنی بر گزارشات ارسالی دبیرخانههای استانی مطابق با فرمت و محتوای دبیرخانه ملی ستاد و مصاحبه حضوری و کنکاش در گزارشهای ارسالی با حضور کارشناسان مطلع در نظر گرفت و بر این اساس 31 استان کشور مورد ارزیابی دقیق قرار گرفتند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان تصریح کرد: تعریف پروژههای اختصاصی در استان، طرحهای برجسته، تلفیق و تدوین گزارشات، ارائه گزارش، اهتمام راهبری و مدیریت در ستاد استان و پایش و پیگیری اجرای پروژههای مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استان از جمله مولفههای مورد نظر جهت رتبهبندی استانها در مرحله دوم بود.
دکتر رودری با اشاره به رتبهبندی استانهای کشور در سه گروه شایسته و در حد انتظار، در مسیر شایستگی، انتظار و نیازمند تحرک بیشتر در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی افزود: بر اساس این تقسیمبندی، استان کرمان با کسب 99 امتیاز از 100 امتیاز در رتبه نخست کشور قرار گرفت.
وی کسب رتبه نخست اقتصاد مقاومتی استان کرمان در کشور را حاصل تلاش همه دست اندرکاران، مسئولان ارشد استان، مدیران، کارشناسان و همکاران سازمان عنوان کرد و گفت: در سال 1397 نیز اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی با همان شدت و جدیت سال قبل با راهنمایی و راهبری مسئولان ارشد، مدیران و همکاران امور اقتصاد مقاومتی و شورای اقتصاد سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه خواهد داشت.