به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، سید پیروز موسوی در نشست با مدیران و مشاوران دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور با تاکید بر نقش سیاستگذاری این دبیرخانه در تحقق سند چشمانداز، گفت: منطقه ویژه پارس از مناطق مهم و حساس اقتصادی کشور است که میتواند نقش مهمی در شکوفایی اقتصادی مبتنی بر تولید و اشتغال داشته باشد.
وی با اشاره به نقش این منطقه در صادرات نفتی و غیرنفتی کشور، اظهار داشت: با بهرهبرداری از طرحهای توسعهای منطقه ویژه پارس، ظرفیت تولید گاز کشور از میدان مشترک پارس جنوبی از قطر پیشی گرفته است و میتواند نقش مهمی در افزایش درآمدهای کشور داشته باشد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از اعلام آمادگی این سازمان برای دریافت درخواستهای سرمایهگذاری خبر داد و افزود: در صورت تأیید طرح، مشوقهای سرمایهگذاری نیز به آنان ارائه میشود.
موسوی با اشاره به ظرفیتهای قانونی مناطق آزاد و ویژه برای تشویق سرمایهگذاری در این منطقه، توضیح داد: نزدیکی به خوراک ارزان و آبراه بینالمللی خلیج فارس و همچنین وجود بنادر صادراتی مانند مجتمع بندری پارس و بندر پتروشیمی با آبخور مناسب کشتیهای غول پیکر از ظرفیتهای منحصربهفرد این منطقه است که در صورت سرمایهگذاری در طرحهای پاییندستی، تولید و اشتغال در منطقه و کشور رونق خواهد گرفت.
وی جلوگیری از خامفروشی و تکمیل زنجیره تولید را از دیگر مزایای سرمایهگذاری در طرحهای پاییندستی برشمرد و گفت: منطقه ویژه پارس از مناطق منحصربهفرد کشور است و ضرورت دارد چشمانداز ویژه این منطقه تدوین شود تا بتوانیم از ظرفیتهای قانونی برای شکوفایی و رونق منطقه بهره بگیریم.