پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 592594 تاریخ : 1400/10/12-16:04:49
,10025,
ارائه مدلی سیستماتیک با استفاده از جریانات نقدی و تکیه بر فناوری هوش تجاری توسط کارکنان مدیریت ریسک بیمه ملت

ارائه مدلی سیستماتیک با استفاده از جریانات نقدی و تکیه بر فناوری هوش تجاری توسط کارکنان مدیریت ریسک بیمه ملت

در پنل تخصصی پژوهشکده بیمه با عنوان «تحول دیجیتال در صنعت بیمه و مدیریت ریسک و پیشگیرانه خسارت» در بیست و هشتمین همایش بیمه و توسعه، «محمدامین رحیم زاده» کارشناس ارشد مدیریت ریسک بیمه ملت و «محمدحسین رحمتیان» مدیر ریسک و اکچوئری بیمه ملت، مقاله ای با عنوان «ارائه مدلی سیستماتیک به منظور مدیریت دارایی و بدهی با استفاده از جریانات نقدی با تکیه بر فناوری هوش تجاری (مطالعه موردی بیمه ملت)» ارائه کردند.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بیمه ملت؛ در مقدمه این مقاله با اشاره به این که مدیریت دارایی و بدهی، به دنبال یافتن ترکیبی از دارایی ها و بدهی ها در ترازنامه است تا بدین وسیله، خالص ثروت سهامداران را افزایش دهد؛ تاکید شده است که نقش مدیریت دارایی و بدهی بیشتر در موسسات مالی و اعتباری و بانک ها مورد تحقیق قرار گرفته اما کمتر تحقیقی برای شرکت های بیمه ای انجام شده است.

نویسندگان با بیان این که این تحقیق درصدد آن است تا با استفاده از مدل سازی جریان های ورودی و خروجی مبتنی بر راهکاری پویا و سیستماتیک مبتنی بر فناوری های هوش تجاری به مدیریت دارایی و بدهی بپردازد تاکید کرده اند در این پژوهش ابتدا کلیه جریان های ورودی و خروجی ناشی از صدور بیمه نامه و فرآیندهای بیمه گری شناسایی شده است و سپس بر اساس اطلاعات موجود (استخراج از سامانه های نوین هوش تجاری سازمان)، میزان ورودی و خروجی وجه نقد طی سال های 1395 الی 1398 مدل سازی شده است.

آنها اعلام کرده اند که مدل پیشنهادی با اطلاعات واقعی سال 1399 آزمون شد که توانست به میزان قابل قبولی مطابق با داده های واقعی، پیش بینی کند.

بر اساس آنچه در این مقاله آمده است؛ عوامل موثر بر جریان نقد ورودی و خروجی شرکت های بیمه و موسسات مالی، از عدم قطعیت فراوانی برخوردار هستند. مدلی که بتواند جریان های نقد ورودی و خروجی ناشی از صدور بیمه نامه ها را به صورت پویا پیش بینی نماید به نوبه خود می تواند به شرکت های بیمه در راستای سیاست مدیریت ریسک نقدینگی و مدیریت دارایی و بدهی کمک شایانی کند.

آنها تاکید کرده اند که با پیاده سازی این مدل، شرکت های بیمه توانایی خواهند داشت که بتوانند به صورت ماهانه یا فصلی وضعیت نقدینگی آینده خود را پیش بینی کرده و جهت جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از عدم وجود نقدینگی به سرعت چاره اندیشی کنند.

گفتنی است این مقاله در بیست و هشتمین همایش بیمه و توسعه، توسط «محمدامین رحیم زاده» کارشناس ارشد مدیریت ریسک بیمه ملت و «محمدحسین رحمتیان» مدیر ریسک و اکچوئری بیمه ملت به صورت حضوری در پنل تخصصی پژوهشکده بیمه با عنوان «تحول دیجیتال در صنعت بیمه و مدیریت ریسک و پیشگیرانه خسارت» روز یکشنبه 14 آذر 1400 از ساعت 16 تا 18 به صورت آفلاین در سالن بانو مجتهده امین ارائه شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 200
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران