به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محمدرضا پور ابراهیمی با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر در موضوع اقتصاد دانشبنیان اقداماتی انجام شده، ولی این اقدامات مطلوب نیست؛ چراکه جریان رشد علمی کشور سابقه زیادی ندارد و ما حدود یک دهه است که بعنوان یک قدرت علمی در دنیا در حال مطرح شدن هستیم.
وی در ادامه به بزرگترین چالش در مسیر اقتصاد دانشبنیان اشاره کرد و افزود: ما برای اینکه بتوانیم توانمندیهای علمیمان را به اقتصاد دانشبنیان گره بزنیم مستلزم زیرساختهایی چون قانون تجاریسازی علم هستیم که در حال حاضر این مساله (تجاریسازی علم) بزرگترین چالش پیش روی ما است.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: در حال حاضر تجاریسازی علم از یکسری زیر ساختهای قانونی برخوردار است که ساختارهای اجرایی ندارد و این مساله از مشکلات تجاریسازی علم به شمار میآید؛ چراکه تجاریسازی علم علاوه بر اینکه به قانون نیاز دارد، به ساختارهای اجرایی و هماهنگی بین دستگاهها هم نیاز دارد.
پورابراهیمی تاکید کرد: با توجه به اینکه جنس اقتصاد دانشبنیان جنس جدیدی است، باید بتدریج و با شتاب خیلی بیشتر از سرعت کنونی به سوی جلو گام برداریم.
وی به مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مجلس در حال تدوین پیشنویس قانون تجاریسازی علم است و امیدواریم تا پایان امسال این پیشنویس بعنوان طرح قانون تجاریسازی علم در مجلس شورای اسلامی ارائه شود.