پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 213103 تاریخ : 1395/05/13-19:06:23
,8,17,
احترام به قوانین شرعی اولویت اول است

رئیس جدید سازمان بورس :

احترام به قوانین شرعی اولویت اول است

رئیس جدید سازمان بورس اوراق بهادار گفت: اگرچه کسب سود در بازار سرمایه بسیار مهم است اما سود کسرشده در این بازار باید مطابق شرع باشد و قواعد شرعی بر تمام اصول دیگر حاکم خواهد بود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، شاپور محمدی در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: بعد از رعایت قوانین شرعی مهمترین ملاک ما در سازمان بورس ؛ رعایت قانون است.


وی ادامه داد : قانون به هر شکلی که تدوین شده باشد برای ما ملاک عمل است حتی اگر نیاز به اصلاح داشته باشد همه باید از قانون تبعیت کنند و قانون مداری اصل مهمی است که باید دنبال شود.

محمدی با اشاره به اینکه توجه به نیاز فعالان بازار از جمله اولویت های دیگر این سازمان خواهد بود، گفت: باید خواسته سرمایه گذاران را بشنویم و به گونه ای عمل کنیم که آنها بتوانند در زمینه های مختلف به راحتی عمل کنند.

وی ادامه داد: احترام متقابل، اعتماد و نظارت نیز باید قوی باشد و ما باید قدردان زحمات گذشتگان باشیم.

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار گفت: پرداختن به گذشته اتلاف وقت است و ما فقط باید از تجربیات گذشتگان استفاده کنیم و اگر ایده و طرح نویی داریم در آینده آن را متبلور کنیم.

محمدی افزود : نقدشوندگی، شفافیت، پوشش ریسک های عملیاتی و تامین مالی مهم ترین وظایف بازار سرمایه است.

وی گفت: تامین مالی بخش خصوصی نسبت به دولت در اولویت قرار دارد و با این اقدام کارآیی بخش خصوصی در کشور افزایش پیدا می کند.

محمدی درخصوص برنامه های آتی سازمان بورس اظهار داشت: توسعه ابزارهای مالی جدید، فروش استقراضی و خرید اعتباری، افزایش تعاملات با بازار پول، افزایش تعاملات با مجلس، توسعه نهادهایی که می توانند در بازار سرمایه حضور داشته باشند، گسترش تعاملات بین المللی، مقررات زدایی و تسهیل فرآیندها، واگذاری برخی از امور به بازار، تقویت سودآوری و بهره وری شرکت ها و توجه به رسانه ها در فرهنگ سازی، ادامه اقدامات صورت گرفته در زمینه تعاونی ها از مهمترین برنامه های آتی سازمان بورس اوراق بهادار خواهد بود.

رئیس سازمان بورس با اشاره به اینکه کشورها بدون حضور سرمایه گذاران خارجی رشد بالای اقتصادی نخواهند داشت، خاطرنشان کرد: فرآیند حضور سرمایه گذاران خارجی در کشور باید ساماندهی شود و امیدواریم که بازار سرمایه پررونق، شفاف و کارآی در آینده داشته باشیم.
 
 
فطانت : رقم تامین مالی پروژه ها را به 100هزار میلیارد تومان رساندیم
 
رئیس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تامین مالی پروژه ها که در سال 93 سی هزار میلیارد تومان بود در سال 94 به صدهزار میلیارد تومان رسید.
 
محمد فطانت که در مراسم تودیع خود سخن می گفت در خصوص مهمترین اقدامات صورت گرفته در بیست ماه گذشته اظهار داشت: معرفی پنج نوع اوراق صکوک جدید در بازار با نام های اوراق استصناع ، اوراق سلف موازی استاندارد ، اوراق اجاره دولتی ، اوراق خزانه اسلامی و اوراق رهنی ، عضویت در دبلیو اف ئی برای ارتباط با بورسهای بین المللی ، طراحی منحنی بازده در بازار سرمایه ، تامین مالی بخش های دانش بنیان با عنوان صندوق های جسورانه ، تاسیس اولین شرکت رتبه بندی در کشور ، راه اندازی مکانیزم قیمت تضمینی به جای خرید تضمینی، طراحی گواهی سپرده سکه طلا از دستاوردهای ماست.
 
همچنین ارسال مستقیم اطلاعات برای حذف رانت اطلاعات ، راه اندازی سامانه تدان ، تامین مالی گسترده بخش نفت ، فروش اوراق به سقف و فروش اوراق به کف ، حل شدن مشکلات مالیاتی نهادهای مالی، جذب حجم انبوه سرمایه گذاری خارجی ، توسعه صندوق های سرمایه گذاری ، تقدیم سند راهبردی بازار سرمایه به رئیس جمهور، ایجاد مکانیزم تامین مالی از طریق گواهی سپرده کالایی برای کشاورزان ، ابلاغ نرخ خوراک پتروشیمی ها ، معرفی شاخص های جدید ، برگزاری همایش بین المللی بازار سرمایه با حضور 17 بورس معتبر جهانی ، ایجاد تابلو در فرابورس برای شرکت های متوسط و کوچک و شرکت های دانش بنیان  از مهمترین اقدامات صورت گرفته در بیست ماه گذشته در بازار سرمایه است.
 
فطانت با اشاره به اینکه در سال گذشته 21 شرکت جدید را به ارزش 20 هزار میلیارد تومان در بازار بورس پذیرش کردیم ، گفت : این نوع پذیرش در بازار بورس یک رکورد محسوب می شود و رکورد قبلی پذیرش با 26 شرکت که مربوط به شرکت های اصل 44 بود به سال 90 بر می گردد.
رئیس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص ضریب نفوذ در بازار سرمایه گفت: در ابتدای دولت یازدهم هفت میلیون و 300 هزار نفر سهامدار در این بازار وجود داشت که این رقم در حال حاضر با در نظر گرفتن 900 هزار نفری که از طریق صندوق ها وارد بازار شده اند به ده میلیون نفر رسیده است.
 
وی در باره شاخص کل بورس گفت: شاخص بورس در ابتدای دولت یازدهم بر روی رقم 38 هزار واحد قرار داشت که این رقم به 77 هزار واحد رسیده است و این بازار بالاترین بازده را نسبت به تمام بازارهای رقیب خود داشته است.
 
فطانت ادامه داد: ارزش معاملات در سه سال گذشته دو برابر هشت سال گذشته بوده است.
 
رئیس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص ارزش بازار نیز گفت: ارزش بازار در ابتدای دولت 244 هزار میلیارد تومان بوده که این رقم به بیش از 560 هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی ضمن تشکر و همراهی بانک مرکزی طی چند سال گذشته با بازار سرمایه گفت: هیچ نهاد و سازمانی به اندازه بازار سرمایه نیروی جوان و خلاق ندارد و این نیروهای جوان آینده روشنی را برای این بازار رقم خواهد زد.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 211
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران