پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 463585 تاریخ : 1398/02/09-17:38:04
,17,
85 درصد از واردات کشور، مواد اولیه واسطه‌ای و سرمایه‌ای است

مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاست های تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت:

85 درصد از واردات کشور، مواد اولیه واسطه‌ای و سرمایه‌ای است

احمد تشکینی، در جلسه نشست تخصصی رونق تولید گفت: 85 درصد از واردات کشور، مواد اولیه واسطه‌ای و سرمایه‌ای است و بخش عمده‌ای از آن به صورت مستقیم به بخش صنعت می‌رود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه کشور، وی تشکینی مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاست های تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: افزایش هزینه بنگاه‌ها و کمبود نقدینگی، از جمله مشکلات تولید است. به طور طبیعی زمانی که نرخ ارز سه برابر می‌شود، منابع ریالی مورد نیاز برای صنعتگر افزایش می‌یابد.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاست های تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این که در حال حاضر بنگاه‌های اقتصادی از چند طرف در معرض تعطیلی یا کاهش ظرفیت قرار دارد، تصریح کرد: با این شرایط و فضا معتقدیم برای این که واحدهای تولیدی در سال 98 تولیدشان بیشتر از این کاهش پیدا نکند، 5 سطح با یکدیگر باید کار کنند. سطح اول، اراده سیاسی یا حاکمیتی است. سطح دوم، محیط کلان است. سیاست‌هایی که در محیط اقتصادی گرفته می‌شود همچون سیاست‌های پولی و بانکی و مالی و ارزی و قوانین و مقررات متعدد، مواردی هستند که روی بخش صنعت و معدن اثرگذار هستند. سطح سوم، سیاست‌های صنعتی، معدنی و تجاری است. سطح بعدی، محیط صنعتی و زنجیره تامین است. سطح آخر هم محیط خرد بنگاهی است.
تشکینی عنوان کرد: ما هر چقدر به سطوح بالاتر می‌رویم، هر اتفاق مثبت یا منفی اثر قابل توجهی دارد. یعنی ما هر چقدر در سطح بخشی تلاش و برنامه‌ریزی کنیم، اما نظام ارزی با ما هماهنگ نباشد، باز هم بی‌فایده است.
وی متذکر شد: برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت 7 محور دارد. فعال‌سازی ظرفیت خالی واحدهای تولیدی در راستای رونق تولید، توسعه صادرات غیرنفتی و افزایش حجم و تنوع محصولات صادراتی به کشورهای همسایه، توسعه معادن و صنایع معدنی، توسعه فناوری و شرکت‌های دانش بنیان با تغییر رویکرد از مونتاژکاری به نوآوری، مدیریت بازار و ساماندهی لجستیک تجاری، بهبود فضای کسب‌وکار مرتبط با بخش صنعت، معدن و تجارت و نیز تامین منابع مالی و توسعه سرمایه‌گذاری از جمله این محورها است.
وی یادآور شد: نکته این‌جاست که ما برای این‌که بتوانیم برنامه را اجرا کنیم، یک‌سری الزامات در محیط کلان نیاز داریم و این الزامات را در چند سطح آوردیم. یکی، سیاست‌های ارزی است. برای سرمایه‌گذار صنعتی پوشش ریسک، یک امر حیاتی و کلیدی است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 197
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران