جواد جهانگیرزاده با اشاره به فرسودگی و پیری اقتصاد اروپا در برابر اعمال تحریمهای نفتی علیه ایران، اظهار داشت: اقتصاد اروپا به قدری متزلزل و شکننده شده که تاب و توان هیچ شوک جدیدی را ندارد و عملا موضوع تحریم نفت ایران در مقطع زمانی دراز مدت موجب کاهش میزان وابستگی ایران از نفت خواهد شد.
وی ادامه داد: در زمان تحریمهای نفتی، کشور به امور ظرفیتسازی و توسعه در سایر بخشها خواهد پرداخت به طوری که به جهش صنعتی در حوزههای بازرگانی و صنعت منجر خواهد شد.
جهانگیرزاده با اشاره به انتقال نفت ایران به سایر کشورها، یادآور شد: عمده پالایشگاههای نفتی کشورهای مقصد به نفت ایران عادت کردهاند و جایگزینی ظرفیت جدید برای آن هزینههای بالایی را برای آنها به دنبال خواهد داشت.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه تحریمهای نفتی اخیر علیه کشورمان قابل اتکا نیست و در مقطع کوتاه مدت به افزایش قیمت نفت منجر خواهد شد، گفت: کهولت اقتصادی اروپا قدرت و توانایی رویارویی با این مسئله را ندارد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در این مقطع از زمان اروپاییها میزان ضررشان از تحریمهای نفتی قطعا بیشتر از ما خواهد بود، تصریح کرد: مسلماً در دراز مدت اروپا از این تحریمها نفعی نخواهد برد و در صورت ادامه این بازی توسط آنها، در نهایت به نفع ایران تمام خواهد شد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس در خصوص روابط و تعامل میان قوا و مسئولین به ذکر نکاتی متذکر شد و خاطرنشان کرد: در این شرایط ویژه همه برخوردها و رفتارها باید مناسب باشد به ویژه دولت که در ماههای پایانی کار خود قرار دارد.
این عضو هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: در این مقطع از زمان باید دولت را بیش از گذشته یاری کرد به عبارت دیگر با توجه به روی کار آمدن مجلس، نمایندگان جدید به سرعت به دنبال درک شرایط دولت هستند و دولت نیز بالعکس باید با مجلس جدید همکاریهای لازم را داشته باشند.
وی تاکید کرد: مسئولین باید با درک شرایط موجود از هر گونه رفتاری که منجر به ایجاد شکاف میان قوا میشود، پرهیز کنند، بحث الان کل نظام است و دولت یا مجلس مطرح نیست به طوریکه فرمایشات رهبری هم در این باره حجت شرعی و ملی را مشخص کرده است.
وی در خاتمه تاکید کرد: هر کسی در هر جایگاهی باید در بهبود روابط بیش از پیش مجلس و دولت کمک کند به طوریکه مسئولین عالیرتبه در این مسیر باید پیش قدم باشند