وی افزود: سامانه ای را طراحی کردیم تا هر بنگاهی که مشکل تأمین مالی دارد در این سامانه مشکل خود را ثبت کند سال گذشته با کمک ستاد تسهیل، دستگاه های اجرایی، دستگاه قضائی رسانه ها، 1557 واحد راکت احیا شد و به چرخه تولید بازگشت از این تعداد حدود 200 واحد در تملک بانک ها و بقیه هم در تملک افراد بود که نتوانسته بودند آن ها را فعال نگه دارند این اقدامات موجب شد 13 درصد واحدهای راکد کشور کاهش یابد.
این مقام مسئول با بیان اینکه، امسال 3500 واحد جدید ایجاد می شود گفت: 1600 واحد داخل شهرک های صنعتی و 400 واحد هم بیرون شهرک ها احداث می شود که امیدواریم با روش های تأمین مالی مختلف بتوانیم تا پایان سال 100 هزار شغل ایجاد کنیم.
به گفته رسولیان برای بخش زیرساخت نیز 100 طرح ویژه را در نقاط گلوگاهی شناسایی کردیم که امیدواریم با 4 هزار میلیارد تومان از منابع داخلی بتوانیم زیرساخت ها را در این گلوگاه ها توسعه دهیم، ضمن اینکه برای الحاق 10 هزار هکتار زمین جدید برای الحاق به شهرک های صنعتی برنامه ریزی کردیم. امسال برای آب و برق هم دو برابر سال گذشته برنامه ریزی کردیم تا بتوانیم بخش عمده ای از نیازهای ضروری شهرک ها را تأمین کنیم.
رسولیان ادامه داد: آنچه که ما به دنبال آن هستیم مشارکت بخش خصوصی است، زیرا بخش خصوصی هم بهتر می تواند زیر بنا را ایجاد کند و هم در اداره شهرک ها کمک کننده باشد.