،جمشید عدالتیان در مصاحبه با رادیو (صدای جمهوری اسلامی ایران) افزود: البته هنوز در زمینه قانون تجارت الکترونیک ، اعتماد سازی میان فروشندگان و خریداران و همچنین ایجاد اطمینان در شبکه توزیع الکترونیک و زیر ساخت های توزیع کالا خلا هایی وجود دارد.
وی گفت: ایجاد سامانه امضای الکترونیک ، تقویت انبارها و شبکه های ذخیره و توزیع کالا ، تقویت فرهنگ اقتصادی تجارت الکترونیک وظیفه تشکل هایی مانند اتاق بازرگانی ایران و نهادهای دانشگاهی و شرکت های تولیدی و توزیعی و همچنین دولت است و امیدواریم هر چه سریعتر ضریب نفوذ تجارت الکترونیک در کشور افزایش یابد.
عدالتیان بر ضرورت حفظ حقوق مصرف کنندگان در شبکه تجارت الکترونیک تاکید کرد و گفت: حمل و نقل کالا در بستر تجارت الکترونیک در شهرها و کلانشهرها به خوبی فراهم است و خوشبختانه نیروهای متخصص خوبی در دانشگاه های کشور در حوزه فناوری اطلاعات تقویت می شود.
وی میزان تجارت الکترونیک را در کشور رضایت بخش ندانست و گفت: اگر بانکداری الکترونیک را در نظر نگیریم در تجارت الکترونیک در بخش کالا به معادل یک میلیارد دلار می رسد که رقم ناچیزی در مقایسه با تولید ناخالص داخلی و تجارت ملی و بین المللی کشورمان است.
عضو اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران ایران را مرکز توسعه تجارت الکترونیک سازمان اکو شامل 10 کشور اعلام کرد و گفت: دبیرخانه تجارت الکترونیک اکو در تهران قرار دارد که امتیاز خوبی برای کشورمان است و باید در سطح منطقه به رتبه های بالاتری برسیم