یونس مظلومی در نشست اصول مدیریت ریسک و بیمه گری افزود : در حال حاضر در حدود 65درصداز کل پرتفولیوی صنعت بیمه را بیمه های اتومبیل تشکیل می دهد که این نسبت در ده سال قبل در حدود چهل در صد بوده است و چنانچه این روند ادامه پیدا کند باید منتظر باشیم که در چهار ،پنج سال آینده این نسبت به 99درصد برسد و بیمه های غیر اتومبیل ما فقط 1درصد از کل عملکرد صنعت بیمه را به خود اختصاص دهد .
وی اظهار داشت: ما نباید رشد حق بیمه های اتومبیل را که ناشی از تولید سالانه دو میلیون خودرو توسط خودرو سازان می باشد را به حساب عملکرد مثبت صنعت بیمه منظور کنیم. چرا که در این صورت از نقاط ضعف صنعت بیمه غافل خواهیم شد.
در ادامه مظلومی به موضوع مدیریت ریسک در شرکتهای بیمه اشاره کرد و خواستار مدیریت جدی شرکتهای بیمه در موضوع تجمع ریسک در شرکتها شد.
وی افزود: با توجه به محدودیت سرمایه شرکتهای بیمه و به دلیل اینکه شرکتهای بیمه به دلیل تحریم های یکجانبه ،پوشش های اتکائی را از همدیگر و به صورت ضربدری اخذ می نمایند همیشه باید مراقب باشند که اگر خسارت فاجعه بار از قبیل زلزله در شهر تهران واقع شود آیا مجموع سرمایه شرکتهای بیمه پاسخگوی میزان خسارت وارده خواهد بود یا خیر؟
مدیر عامل بیمه رازی در ادامه به موضوع رقابت های ناسالم و غیر حرفه ای تعدادی از شرکتهای بیمه اشاره کرد و گفت که این موضوع باعث شده در سال های اخیر شاهد خواسته های غیر معقول و غیر منطقی تعدادی از بیمه گذاران باشیم .
وی همچنین به موارد و مثالهائی از قبیل خواسته های غیر منطقی اشاره کرد و خواستار آن شد که شرکتهای بیمه در این موارد از موافقت با این قبیل خواسته ها خودداری نمایند تا خدشه به اعتبار و حیثیت صنعت بیمه که هشتاد سال برای آن زحمت کشیده شده است وارد نشود.
مدیر عامل بیمه رازی در ادامه به بحث رقابت شرکت ها و تکالیف بر نامه پنجم توسعه مبنی بر کاهش سهم دولت از پورتفوی صنعت بیمه اشاره کرده و از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران درخواست کرد تا با اعمال نظارت های عالیه خود از مانع رقابت های غیر حرفه ای گردیده و از سرمایه های ملی که در اختیار بخش دولتی شرکتهای بیمه می باشد صیانت نمایند.