اکنون دیگر تغییر مدیران دستگاه های اجرایی از بخشدار یک بخش کوچک تا شهرداران و مدیران عامل شرکت های صنعتی بزرگ، فرمانداران و مسوولان اداره های شهرستانها و مدیر کل و معاونان آن و حتی روسای بخش های اداری و شرکت ها یک سنت اگر چه نا پسند، اما پذیرفته شده در آمده است و افکار عمومی می گویند، تغییر مدیران امری اجتناب ناپذیر است. در شهرستان ها و سازمان های این سه استان گفته می شود که فلان فرماندار یا مدیر کل قطعا می رود و فلانی به جایش می اید و در بعضی اداره ها نیز معاونان می گویند چون در انتخابات برای فلان نامزد فعالیت کرده اند، به زودی مدیر کل خواهند شد.! به اظهار رایج مجموعه های اداری ، کارگری و افکار عمومی با رفتن یک نماینده مجلس از یک حوزه انتخابیه بخش عمده ای از مدیران تغییر می کنند، چرا که انتصاب این گروه از مدیران وجود شایستگی ها یا عدم شایستگی از سوی آن نماینده محقق شده است و اکنون که دیگر نماینده مورد نظر نیست ، مسوولان و مدیران گماشته شده از سوی وی هم باید بروند. بی تردید باید مدیرانی باید سر کار بیایند که با توصیه نماینده های جدید و هماهنگ با وی عمل کنند. یک سوول برای افکار عمومی مطرح می شود که مگر نقش نماینده مجلس قانونگذاری نیست ، بنابراین چرا در امور اجرایی دخالت می کند و اجازه نمی دهند، وزیران و استانداران مسوولان مناطق را انتخاب کنند.؟!
مردم می گویند، انتصاب یک مدیر یا برکناری مدیری دیگر برای نماینده یا نمایندگان در سراسر کشور منافعی دارد که ما امیدواریم چنین نباشد و افکار عمومی اشتباه کنند، اما حدود 12 سال قبل در یکی از استان های نزدیک مان شاهد بودم که مدیری می گفت، نماینده مرکز استان آنقدر فشار آورد تا ناچار شدیم یک پروژه عمرانی را به پیمانکار خاصی واگذار کنیم و ....!!
اگر استاندار بودم..!
اگر بنده اساندار یکی از استان های مورد نظر بودم، بدون توجه به خواست نمایندگان هر کسی که به مصلحت جامعه می دانستم و شایستگی مدیریت داشت بر کرسی مدیریت می نشاندم ، حتی اگر خودم از کرسی استانداری کنار می رفتم. به عبارتی به دور از زد و بندهای سیاسی و جناحی و فقط برای عمران منطقه و خواست مردم و لیاقت افراد ، مدیر انتخاب می کردم. به راستی نظر شما در این خصوص چیست . اگر شما استاندار بودید ، چگونه عمل می کردند. نظرات خود را برای ما ارسال کنید.
شماره تلفکس 5556886 - 0131 و 09125036810