به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک گردشگری درابتدای این جلسه با تایید حاضرین، مهدی جهانگیری به عنوان رییس مجمع، شریفی از شرکت بازرگانی پتروشیمی ایران و بهنام جو مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران(سمگا) به عنوان ناظرین، ناصرسالار- مدیرعامل بانک گردشگری به عنوان نماینده رسمی بانک و مشهدی به عنوان منشی مجمع انتخاب شدند تا پس از ارائه گزارش هیات مدیره و بازرس قانونی و ارائه گزارش صورتهای مالی بانک گردشگری، برای انتخاب بازرسان قانونی اصلی وعلی البدل و حسابرس مستقل شرکت و تعیین حقالزحمه ایشان، انتخاب روزنامههای کثیرالانتشار و انتخاب اعضای هیات مدیره و تعیین صاحبان امضای مجاز، جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه بانک گردشگری را اداره کنند
در همین جلسه مهدی جهانگیری ، رئیس مجمع عمومی بانک گردشگری ، با اشاره به این که عملکرد بانک گردشگری تا امروز نشاندهنده توجه به صنعت گردشگری است، اظهار داشت: بانک گردشگری در حوزه اقتصاد گردشگری تاثیر چشمگیری داشته است.
وی تکمیل زیرساختهای بانک برای اداره بانکداری مدرن را سرلوحه فعالیت مدیران و هیات مدیره بانک گردشگری دانست و افزود: بانک گردشگری بانکی خوشنام و پویا است که در حوزههای مختلف اقتصادی وارد شده است وتمام سعیمان بر تبدیل تهدیدها به فرصت است؛ خوشبختانه مدیران توانستهاند کارنامههای قابل قبولی به نمایش بگذارند.
جهانگیری یادآور شد: در سالی که توسط رهبرمعظم انقلاب به عنوان سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است، باید به خودکفایی قابل ملاحظه ای برسیم و این اطمینان را به مجموعه سهامداران خواهیم داد که همکاران ما تمام عزم و اراده خود را به گونهای تنظیم کردهاند تا در سال ۹١ اثرگذاری جدی در حوزههایی نظیر صنعت،معدن، ساختمان و گردشگری داشته باشند.
رئیس مجمع عمومی بانک گردشگری، با اعتقاد به این که بیش از ٥٠ درصد سرمایه ما نیروی انسانی است گفت: نیروی انسانی از اهمیت و جایگاه ارزشمندی برخوردار است و خانواده بانک گردشگری با برخورداری از حدود ۴ هزار نفر نیروی انسانی باید در اقتصاد کشور نقشآفرینی کند.
در بخشی دیگر از این نشست ناصر سالار- مدیرعامل بانک گردشگری با ارائه گزارش سالیانه هیأت مدیره به مجمع عمومی صاحبان سهام برای دوره مالی ١١ ماه و ۲۴ روزه منتهی به تاریخ ۳۰ آذر۱۳۹٠ با بیان اینکه در اولین دوره فعالیت بانک، تمام سعی خود را مبذول داشته تا حداکثر بازده مورد انتظار سهامداران را به دست بیاوریم گفت: علیرغم وجود شرایط رکود ناشی از بحران مالی در جهان و تأثیرپذیری غیر مستقیم و مستقیم فضای کسب و کار داخل کشور، با اتکال به خداوند بزرگ و بهرهگیری از اراده استوار گروهی، ضمن حضور فعال در عرصه اقتصادی کشور، توانستهایم تداوم ارزشآفرینی را برای همه ذینفعان ، از اندیشه به فعل در آوریم.
وی اعلام کرد: بانک گردشگری با سرمایه اولیه به مبلغ ۲.۰۰۰ میلیارد ریال فعالیت خود را آغازکرد که در مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام مورخ ۲۲/۱۲/۱۳۸۹، افزایش سرمایه بانک از مبلغ ۲.۰۰۰میلیارد ریال به مبلغ ۶.۰۰۰ میلیارد ریال مورد تصویب سهامداران قرار گرفت. در دوره مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه ۱۳۹٠ اقدامات لازم برای افزایش سرمایه به میزان ۲.۰۰۰میلیارد ریال صورت گرفت که در این راستا مبلغ ۴۸۱میلیارد ریال بابت افزایش سرمایه به حساب بانک واریزشده است و مبلغ ۱,٥۱٩میلیارد ریال نیز در مرحله پذیره نویسی عمومی است.
مدیر عامل بانک گردشگری، همچنین در خصوص سود شناسایی شده برای هر سهم اظهار داشت : بر اساس گزارش بازرس قانونی سود تعلق گرفته شده برای دوره مالی ۱۱ ماه و ۲۴ روزه منتهی به تاریخ ۳۰ آذر ماه ١٣٩٠ برای هر سهم ۲۰۸ ریال شناسایی شده است.
به گفته وی سهامداران بانک در مجموع ۳٧٧۲ شخص حقیقی و حقوقی هستند که از این تعداد ۳٧۱٧ شخص آن حقیقی و ٥٥ شخص آن حقوقیاند که نسبت مالکیت اشخاص حقیقی٥/٥۰ درصد و اشخاص حقوقی۴٩,٥ درصد است.
سالار، ریسک پذیری را یکی از ویژگیهای اصلی عملیات بانکی دانست و افزود: فراموش نکنید که بانک گردشگری یک بانک کاملا تجاری است و توسعه حوزه گردشگری را یکی از رویکردهای خود قرارداده است.
در ادامه جلسه نیز نماینده موسسه حسابرسی و خدمات مدیریت رهیافت و همکاران به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی بانک گردشگری گزارش خود را به طور کامل به مجمع ارائه کرد که از نظر این موسسه ، وضعیت مالی بانک گردشگری(شرکت سهامی عام) در تاریخ ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۰ و نتایج عملیات و جریان وجوه نقد آن را برای دوره مالی ۱۱ ماه و ۲۴ روزه منتهی به تاریخ مزبور، از تمام جنبه های با اهمیت، طبق استانداردهای حسابداری، به نحو مطلوب نشان می دهد.
به گزارش روابط عمومی بانک گردشگری، درپایان جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه بانک گردشگری پس از شمارش آرا اعضای هیات مدیره و روزنامه های کثیرالانتشار و بازرس مستقل و قانونی بانک انتخاب شدند.