پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 3454 تاریخ : 1390/10/10-00:00:00
,8,
آخرین فرصت برای رقابت در «هما»

آخرین فرصت برای رقابت در «هما»

مدیر عامل فرابورس ایران، با اعلام اینکه بلوک 55 درصدی هواپیمایی جمهوری اسلامی ( هما) 26 دی در بازار سوم فرابورس عرضه می‌شود، گفت: بر اساس شرایط رقابت سازمان خصوصی‌سازی بر

 

به گزارش روز شنبه بانک و صنعت ،مصطفی امید قایمی در ادامه افزود: عرضه سهام هواپیمایی هما به متقاضیان خریدی که صلاحیت عمومی آنها (بر اساس آیین‌نامه مشتریان استراتژیک) مورد تایید قرار گیرد در بازار سوم فرابورس، به صورت یکجا و دو مرحله‌ای روز دوشنبه 26 دی انجام می‌شود.

وی یاد آور شد ارزش پایه این شرکت 15هزار و 840 میلیارد ریال برآورد شده است و سازمان خصوصی‌سازی 214 میلیون و 895 هزار و 175سهم از این شرکت را به قیمت پایه هر سهم 73 هزار و 711ریال عرضه می‌‌کند.

وی ادامه داد قیمت فوق قیمت پایه سهام است و بالاترین قیمت پیشنهادی مبنای ثمن معامله قرار می‌‌گیرد. عرضه‌ها به صورت یکجا و در بازار سوم و با شرایط نقد یا نقد و اقساط است حداقل پیش پرداخت نقدی برای هواپیمایی هما 20 درصد و مابقی به صورت اقساط است که دوره بازپرداخت اقساط آن 8 ساله اعلام شده است.

به گفته وی نرخ سود فروش اقساطی 12 درصد و فواصل زمانی آن شش ماهه است.
مدیر‌عامل فرابورس تصریح کرد: زمینه فعالیت هواپیمایی هما، خرید، فروش و اجاره هواپیما و موتور و متفرعات آن، انجام پروازهای دربست و حمل و نقل مسافر و بار و پست و ... است. دولت جمهوری اسلامی مالک 70 درصد سهام و شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مالک30 درصد سهام آن محسوب می‌‌شود.

وی با اشاره به اینکه سرمایه این شرکت 3 هزار و 907 میلیارد و185 میلیون ریال است، افزود: کلیه متقاضیان خرید این سهام تا روز شنبه 11دی فرصت دارند با توجه به قیمت پایه و شرایط اعلام شده نسبت به ارسال درخواست خرید سهام همراه با اسناد و مدارک مثبته در خصوص توان مالی و فنی خود شامل نام شرکت، موضوع فعالیت، سرمایه ثبت شده، محل و تاریخ ثبت، آخرین ترازنامه و صورت حساب سود و زیان، ترکیب سهامداران همراه با میزان درصد سهام، اعضای هیات‌ مدیره به همراه سوابق خدمتی آنان، میزان سرمایه‌گذاری شرکت در دیگر شرکت‌ها یا پروژه‌ها به تفکیک، به سازمان خصوصی‌سازی اقدام کنند.

امید‌قایمی تاکید کرد: خریداران قبلی سهام بلوکی اقساطی از سازمان خصوصی‌سازی که در اجرای قراردادهای منعقده، اقساط آنان معوق شده، تا تسویه بدهی‌های قبلی، حق شرکت در مزایده و خرید مجدد سهام را نخواهند داشت.

او ادامه داد: همچنین خریدار متعهد است به نسبت سهام خریداری، جانشین صادرکنندگان دولتی ضمانت‌نامه‌ها شود و بدهی‌های شرکت به شرکت مادر تخصصی و سیستم بانکی اعم از دولتی و غیر‌دولتی ثبت شده در گزارش قیمت‌گذاری یا دفاتر بنگاه مورد واگذاری را پرداخت کند، آزادسازی سهام منوط به پرداخت کلیه مطالبات و تضامین خواهد بود و حداقل معادل 50 درصد از مانده بدهی ناشی از اقساط، اسناد تضمینی دریافت می‌‌شود.

وی تصریح کرد: خریدار مکلف است در اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی در مورد مشمول 47 و 48 قانون موصوف از شورای رقابت کسب تکلیف کند و نتیجه را قبل از انعقاد قرارداد با سازمان خصوصی‌سازی ارایه کند.

همچنین مکلف است قبل از هر گونه اقدامی در خصوص تغییر نام و علامت تجاری شرکت، موافقت سازمان هواپیمایی کشوری یا مراجع ذی صلاح را اخذ کند.
مقرر شده است ضمن بررسی صلاحیت عمومی خریدار، واگذاری سهام به صورت دو مرحله‌ای انجام شود.

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 205
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران