پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 3397 تاریخ : 1390/10/05-00:00:00
,17,
واردات بی‌رویه و بی‌تدبیری در صادرات، علل بی‌بهره ماندن از ظرفیت داخل

واردات بی‌رویه و بی‌تدبیری در صادرات، علل بی‌بهره ماندن از ظرفیت داخل

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تأکید بر این که صنعت کشور می‌تواند با بهره‌گیری از تمام ظرفیت خود ارزش افزوده‌اش را تا دو برابر افزایش دهد، گفت: واردات بی‌رویه و مدیریت

 به گزارش بانک و صنعت، شهریار طاهرپور  تصریح کرد:‌روند تولید آلومینیوم در کشور پس از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها دچار افت نشده اما ظرفیت تولیدی کشور بسیار بیشتر از میزان تولید فعلی است.

 

آمار افزایش ۱۰ درصدی تولید آلومینیوم، آمار قابل دفاعی نیست

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی درباره آمارهای اعلامی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر افزایش ۱۰ درصدی تولید آلومینیوم در قیاس با سال گذشته، گفت: این آمارها به هیچ وجه قابل دفاع نیست زیرا ظرفیت تولید کشور بسیار بیشتر از میزان تولید فعلی است.

 

بزرگترین کارخانجات آلومینیوم، بزرگ‌ترین بدهکارن صنعت برق

وی با بیان این که کارخانه‌های بزرگ تولید آلومینیوم مثل هرمزآل در شرایط کنونی با ۳۰ درصد ظرفیت خود کار می‌کند، ادامه داد: در شرایط کنونی کارخانه‌های تولید آلومینیوم مبالغ کلانی را به وزارت نیرو بابت مصرف برق دارند.

 

آلومینیوم، محصولی استراژیک در شرایط تحریمی

طاهرپور با تأکید بر این که آلومینیوم از جمله صنایع تولیدی انرژی‌بر است، یادآور شد: آلومینیوم از صنایع استراتژیک کشور بوده و در شرایط تحریمی بازار داخل نیازمند به این محصول است.

این نماینده مردم در مجلس رفع مشکل کارخانه‌های تولید آلومینیوم را ضروری خواند و افزود: ‌دولت باید همواره از پنج محصول فولاد، آلومینیوم، مس، پتروشیمی و سیمان حمایت ویژه‌ای داشته باشد زیرا این محصول‌ها، محصول‌های استراتژیک کشور هستند.

 

با استفاده از ظرفیت موجود تولید ناخالص از ۸۰ به ۱۲۰ میلیارد دلار می‌رسد

وی تصریح کرد: تولید ناخالص ملی ما ۴۰۰ میلیارد دلار بوده که از این مبلغ ۲۰ درصد آن یعنی ۸۰ میلیارد دلار ارزش افزوده صنعت است در حالی که صنعت کشور ما با استفاده از ظرفیت بلا استفاده موجود می‌تواند تا ۱۲۰ میلیارد دلار ارزش افزوده داشته باشد.

طاهرپور ادامه داد: اگر طرح‌های نیمه‌کاره صنعتی نیز به چرخه تولید اضافه شود میزان ارزش افزوده کشور به ۱۵۰ میلیارد دلار خواهد رسید.

 

واردات و مدیریت ناصحیح صادراتی، علل ظرفیت بلا استفاده صنعت

وی با بیان این که ایران قابلیت افزایش تولید و حضور فعال در بازارهای جهانی دارد، تأکید کرد: علت ناتوانی ایران در استفاده از ظرفیت کامل صنعتی، واردات بی‌رویه و مدیریت نامناسب در بحث صادرات تولیدات صنعتی است.طبق گفته طاهرپور سال گذشته ایران ۶۰ میلیارد دلار واردات رسمی و ۲۰ میلیارد دلار واردات غیر رسمی داشته است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 191
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران