پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 314954 تاریخ : 1396/11/15-11:16:53
,2,
243 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت شده است/ مذاکرات ریفاینانس با اگزیم بانک مجارستان

صالح آبادی:

243 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت شده است/ مذاکرات ریفاینانس با اگزیم بانک مجارستان

مدیر عامل بانک توسعه صادرات گفت: تفاهمنامه‌ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا کردیم تا از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم و تا کنون 243 میلیارد ریال به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، علی صالح آبادی مدیر عامل بانک توسعه صادرات در نشست خبری امروز(یکشنبه) در جمع خبرنگاران گفت: شرکت های دانش بنیان مورد تأکید دولت است و برای توسعه این شرکت ها در آذر ماه تفاهمنامه ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا کردیم که توان صادراتی این شرکت ها را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیانی را که صادرات دارند یا توان صادراتی دارند، تقویت می کنیم و در خود بانک هم افرادی را مشخص کردیم تا طرح های دانش بنیان را پیگیری کنند.
صالح آبادی افزود: یکی از شعبه های بانک توسعه صادرات را به این کار اختصاص دادیم و امیدواریم در سال 97 سهم دانش بنیانها افزایش پیدا کند.

 

تمامی ارقام ذکر شده تا پایان دی سال 96 است.
وی گفت: مانده تسهیلات این بانک در پایان دی ماه سال 96 بیست و یک هزار و 691 میلیارد تومان است که 17 درصد آن که معادل سه هزار و 686 میلیارد تومان است، تسهیلات ریالی و 83 درصد آن که معادل 4.9 میلیارد دلار است تسهیلات ارزی بانک است.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ادامه داد: از این مانده تسهیلات 8 هزار و 100 میلیارد تومان در بخش سرمایه در گردش و بیش از 12 هزار میلیارد تومان در طرح ها است.
صالح آبادی درباره تسهیلات پرداختی در سال 96 گفت: 5 هزار و 800 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 52 درصد رشد داشته است.
وی گفت: از 5 هزار و 800 میلیارد تومان تسهیلاتی که پرداخت شده 75 درصد در بخش سرمایه در گردش و 25 درصد در بخش طرح ها مورد استفاده قرار گرفته است.
صالح آبادی ادامه داد: تعداد تسهیلات اعطایی بانک دو هزار و 202 فقره است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 13.4 درصد رشد داشته است.
وی گفت: سپرده های ریالی این بانک دو هزار و 904 میلیارد تومان است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 72 درصد رشد داشته است، همچنین سپرده های ارزی این بانک 2.2 میلیارد دلار است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 58 درصد رشد داشته است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات در خصوص ال سی های این بانک گفت: مجموع ال سی های بانک 900 میلیون دلار است که نسبت به سال قبل 10 درصد افزایش داشته است.
صالح آبادی ادامه داد: ال سی داخلی یا ریالی بانک 304 میلیارد تومان است که نسبت به مشابه سال قبل 45 درصد رشد داشته و حوالجات ارزی این بانک پنج میلیارد و 57 میلیون دلار است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 80 درصد رشد داشته است.
وی گفت: تعداد حواله های ارزی بانک شش هزار و 939 فقره بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل 83 درصد رشد داشته است.
صالح آبادی افزود: ضمانت نامه های ریالی هم 241 میلیارد تومان است که 24 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
وی گفت: ضمانت نامه های ارزی 32 میلیون دلار است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 40 درصد رشد داشته است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات تعداد کارگزاران خارجی بانک را 132 کارگزار عنوان کرد و افزود: از این 132 کارگزاری 71 کارگزاری برای اروپا، 47 کارگزار آسیایی و 12 کارگزار افریقایی و دو کارگزار امریکای جنوبی است.
صالح آبادی گفت: 38 حساب در بانکهای مختلف به صورت فعال داریم و اولویت ما در فعالیت کارگزاری ها کشورهای مهمی است که رابطه تجاری با ما دارند.
وی افزود: ما در کشورهای دیگر که شرکت های ایرانی صادرات دارند یا نیاز خاص دارند، در حد نیاز مشتریان با برخی از کشورها رابطه کارگزاری برقرار می کنیم.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات درباره بانک ایران ونزوئلا نیز گفت: با توجه به تبادلات تجاری بالا با کشورهای آمریکای جنوبی به خصوص برزیل در حال مذاکره هستیم تا در صورت توافق این بانک به بانک ایران آمریکای جنوبی تبدیل شود.

وی با اشاره به گسترش روابط بانکی بعد از برجام تصریح کرد: شعب بانک در سایر کشورها بازگشایی و 38 حساب بانک در سایر بانک‌ها فعال شده و مشکلی در باز کردن ال سی نیز نداریم. همچنین در گذشته دولت‌های خارجی نمی‌توانستند تعهدات خود را ایفا کنند که در حال حاضر 200 میلیون دلار آزاد شده و به چرخه منابع بانک بازگشته است.

صالح آبادی افزود: حجم معوقات بانک اکنون حدود 2 هزار میلیارد تومان است که 10 درصد حجم تسهیلات را تشکیل می‌دهد.

صادرکنندگان به روسیه و قطر تسهیلات با نرخ 11 درصد می گیرند
مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: بازار قطر و روسیه مورد توجه خاص ما هستند و به صادرکنندگانی که به این دو کشور صادرات داشته باشند تسهیلات با نرخ 11 درصد می دهیم.
صالح آبادی در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران افزود: با کشور روسیه روابط بسیار خوبی هم در حوزه بانکی و هم در حوزه های دیگر داریم و کشور روسیه بازار بزرگی دارد که ما باید سهم صادرات مان را به این کشور بیشتر کنیم.
وی ادامه داد: شرکت های ایرانی باید روی دو بازار روسیه و قطر تمرکز کنند و از این دو کشور ارز آوری داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: هر شرکت و هر صادرکننده ای که به این دو کشور صادرات داشته باشد تسهیلات با نرخ 11 درصد پرداخت خواهد کرد.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات درباره معوقات این بانک گفت: رقم معوقات این بانک حدود 2 هزار میلیارد تومان است.
وی درخصوص مبادله خطوط اعتباری با بانک های خارجی گفت: قراردادهای فاینانس که امضاء شد با اگزیم بانک کره جنوبی 8 میلیارد یورو، با یکی از بانک های چین 10 میلیارد دلار، با یکی از بانک های اتریش 1 میلیارد یورو و با اگزیم بانک روسیه این قرارداد بدون سقف امضاء شد.
وی ادامه داد: خطوط ری فاینانس با اگزیم بانک کره جنوبی 100 میلیون دلار، با بانک تجارت پاریس 25 میلیون دلار، با اکو بانک ترکیه 25 میلیون دلار و با اگزیم بانک مجارستان هم در این خصوص درحال مذاکره هستیم.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات با توجه به اهمیت رتبه اعتباری بانک گفت: رتبه اعتباری بانک برای مذاکره با بانک های خارجی بسیار مهم است و به همین دلیل ما به آن بسیار توجه می کنیم.
وی ادامه داد: رتبه اعتباری بانک درحال حاضر دوبی منفی است که این رتبه سقف رتبه اعتباری در کشور ماست.
وی ادامه داد: رتبه اعتباری حمایتی دولت که در گذشته 4 بود درحال حاضر با 2 پله صعود به عدد 2 رسیده است و این ارتقای رتبه بخاطر افزایش سرمایه بانک از 2 هزار و 500 میلیارد تومان به 3 هزار و 500 میلیارد تومان و همچنین افزایش سپرده گذاری های صندوق توسعه ملی بود.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: سپرده هایی که صندوق توسعه ملی در نزد بانک توسعه صادرات دارد قابل ملاحظه است و با نرخ های 11 تا 16 درصد دراختیار مشتریان قرار گرفته می شود.
وی ادامه داد: سپرده گذاری هایی صندوق توسعه ملی که قبلاً به صورت ریالی انجام می داد برای سرمایه در گردش بنگاه های صادراتی بود ولی امسال سپرده گذاری 100 میلیارد تومانی (ریالی) برای طرح های صادراتی انجام شد که این سپرده گذاری 7 ساله و با نرخ 16 درصد است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران