به گزارش روز چهارشنبه شبکه تخصصی بانک و صنعت ،دلایل تاخیر بوجود آمده برای عملیاتی شدن بانک طی مراحل اجرائی ثبت افزایش سرمایه و کنترل های بانک مرکزی در مورد ترکیب سهامداران بانک پس از وقایع بوجود آمده اخیر در سیستم بانکی است .
این گزارش تصریح می کند: نظارت و حساسیت های بانک مرکزی امری کاملا منطقی و صحیح می باشد؛ این پروسه علاوه بر بانک آرین در مورد بانک های مشابه دیگر نظیر بانک خاورمیانه نیز که در مراحل نخست فعالیت و پذیره نویسی قرار دارند نیز طی می شود
با توجه به ماهیت خصوصی سهامداران بانک آرین که همگی دارای سوابق و کارنامه روشن و مثبتی در اقتصاد کشور هستند و وامدار هیچ گروه سیاسی خاصی نمی باشند و نیز تعامل بهینه ای با بانک مرکزی و سایر نهادهای نظارتی برقرار شده است، افتتاح نختسین بانک مجازی کشور هیچ چالش ساختاری و حقوقی ندارد .
این گزارش می افزاید: استراتژی بانک الکترونیکی آرین برای جذب سپرده های مردمی در شرایطی که بانک فاقد شعبه فیزیکی است؛ بر اساس مکانیزم های خاصی طراحی شده است . برای این منظور شرکت آرین آی تی با سرمایه 10 میلیارد تومان و با نیروی انسانی متخصص با دانش روز جهانی تاسیس شده است. در حال حاضر کلیه بسترهای نرم افزاری و عملیاتی بانک آماده شده و به محض دریافت مجوز قادر به ارائه خدمات به متقاضیان می باشد. این بانک با حداقل نیروی انسانی و بدون شعبه قادر به ارائه کلیه خدمات بانکی به مردم و بنگاه های سراسر کشور بوده و در اجرای این مهم از خدمات و امکانات فیزیکی بانک های همکار بهره می برد. پیش بینی می شود این بانک با هزینه های عملیاتی بسیار پائین قادر به ارائه خدمات مطلوبی به مردم باشد .
گفتنی است، از جمله توانایی این بانک ارائه تسهیلات با نرخ بسیار پائین تر از نظام بانکی کشور است. در عین حال به سبب صرفه جوئی در هزینه ها، مارجین و Spread بانک حفظ خواهد شد. این مسیر را تمام کشورهای پیشرفته رفته اند و بانک های کشور ما هم چاره ای جز روی آوردن به خدمات الکترونیک و استفاده از فضای سایبری ندارند.
همچنین با توجه به توانائی ها و گردش مالی مناسب سهامداران بانک، سهامداران عمده توافق کرده اند که به مجرد عملیاتی شدن بانک، بخش قابل توجهی از گردش مالی آنها از کانال بانک آرین صورت خواهد گرفت.