به گزارش روز جمعه شبکه تخصصی بانک و صنعت ،علیرضا سیری درباره آخرین تعداد شرکت های حاضر در بورس اوراق بهادار تهران اظهار داشت: در پی پذیرش و بازگشایی نماد بانک های پاسارگاد در 25 مرداد و انصار در 6 شهریور ماه و همچنین انتقال سه شنبه گذشته شرکت تجارت الکترونیک پارسیان از فرابورس به بورس ، تعداد شرکت های حاضر در بورس از 342 به 345 شرکت رسید.
وی با بیان اینکه نماد شرکت تجارت الکترونیک پارسیان به دلیل حفظ سابقه معاملات آن در فرابورس از "رپارس" به "رتاب" تغییرکرده ادامه داد: با در نظر گرفتن سرمایه اسمی بیش از 2.7 هزار میلیارد تومانی بانک پاسارگاد ، 400 میلیارد تومانی بانک انصار( در حال نهایی شدن سرمایه اسمی از 200 به 400 میلیارد تومان) و بیش از 50 میلیارد تومانی تجارت الکترونیک پارسیان و بر مبنای قیمت 100 تومانی هر سهم شرکت های سهامی عام ، در مجموع 31 میلیارد و 764 میلیون سهم به مجموع سهام موجود در بورس اضافه شد.
به گفته وی تا قبل از ورود این سه شرکت ، آمار تعداد سهام شرکت های بورسی بیش از 370 میلیارد و 877 میلیون سهم بود که با احتساب تعداد سهام سه شرکت فوق این آمار به بیش از 401 میلیارد برگ سهم 100 تومانی رسیده است .
سیری در واکنش به این سئوال که با توجه به تغییرات اعمال شده در طبقه بندی شرکت های بورسی در پایان اردیبهشت و حضور سه شرکت جدید، ترکیب بازارها و تابلوهای اصلی و فرعی مشتمل بر چند شرکت شدند، پاسخ داد: آخرین ترکیب حضور 345 شرکت در بورس شامل ۶9 شرکت در تابلوی اصلی و ۵۸ شرکت دیگر در تابلوی فرعی بازار اول است. همچنین ۲۱8 شرکت دیگر در فهرست شرکتهای بازار دوم لحاظ شده اند.
وی در خاتمه گفت: طبق مفاد دستورالعمل اوراق بهادار حضور شرکت ها در دو بازار و دو تابلو با در نظرگرفتن معیارهایی مانند سرمایه اسمی شرکتها، درصد سهام شناور آزاد، تعداد سهامداران، سود آخرین سال مالی، پیش بینی سود هر سهم برای سال مالی بعد، سود انباشته، درصد حقوق صاحبان سهام به داراییها، جمع جریان خالص وجه نقد ناشی از عملیات دو سال مالی قبل، اظهار نظر حسابرس، تعداد روزهای معاملاتی، درصد معاملات سهام، پایین بودن آخرین قیمت هر سهم شرکت به کمتر از 100 تومان و همچنین امتیازات اطلاعرسانی است.