به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، عبدالله بهرامی با اشاره به این جمله که هنر - صنعت فرش دستباف تنها صنعت بومی سازی کشور است، افزود: نیروی کار ماهر، مواد اولیه مناسب، طراحان مجرب، ارزش افزوده بالا، سرمایه بری کم، اشتغال زایی بالا همه و همه از ویژگیهای مهم این صنعت است.
وی همچنین با بیان اینکه به ازای 15 میلیون تومان سرمایه گذاری میتوان یک شغل دائمی در بخش مزبور ایجاد کرد، اظهار داشت: فرش دستباف ایران بعنوان یکی از مهمترین صنایع دستی و بیانگر تمدن، فرهنگ، هنر و تاریخ ایران زمین که قدمتی دیرینه داشته و از جنبههای مختلفی حائز اهمیت است.
مدیر عامل اتحادیه سراسری تعاونیهای تولیدکنندگان فرش دستباف کشور ضمن اشاره به ارائه طرح جدید ایجاد اشتغال در این صنعت گفت: در طرح مزبور 20 هزار نفر بصورت مستقیم و 25 هزار نفر بصورت جانبی مشغول بکار میشود.
وی در ادامه با اعلام اینکه طرح ویژه اشتغال صنعت فرش دستبافت در 21 استان کشور اجرا خواهد شد، افزود: این استانها از ظرفیتهای بالایی مانند نیروی انسانی، مواد اولیه، طراحان مجرب، تعاونیهای بزرگ و ... برخوردار هستند.
بهرامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون 17 هزار کارشناس و کارشناس ارشد فرش دستبافت در ایران وجود دارد، گفت: متاسفانه صنعت فرش کشور از این گنجینه بزرگ علمی بی بهره و بصورت سنتی مدیریت میشود.
وی همچنین افزود: دستکم در این طرح 10 درصد دانش آموختگان رشته هنر –صنعت فرش دستبافت بکارگیری خواهند شد.
مدیر عامل اتحادیه سراسری تعاونیهای تولیدکنندگان فرش دستباف کشور یادآورشد: طرح اشتغالزایی مزبور با هدف کمک به دولت در امر ایجاد اشتغال و افزایش رونق در این بخش تولیدی ارائه شده است.
منبع: رادیو اقتصاد